MİLAS
Giriş Tarihi : 06-12-2023 11:03

Mehmet Ateş Aday Adaylığını Açıkladı

İlçemizde uzun yıllar öğretmenlik görevinde bulunduktan sonra CHP’den siyasete atılan Mehmet Ateş, Milas Belediye Başkan Aday Adaylığı ile ilgili olarak parti binası önünde açıklama yaptı.

Mehmet Ateş Aday Adaylığını Açıkladı

 “Aday adaylığı açıklamama geçmeden önce değinmek istediğim önemli bir konu var. Hepinizin bildiği üzere İsrail devleti Gazze’de büyük bir insanlık suçu işliyor. Gazze de soykırım yapıyor.

Bu soykırım ve terörü nefretle kınıyorum. Gazze’de hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalara dilerim. Silahların susup bir an önce kalıcı ateşkesin sağlanması için başta BM olmak üzere tüm uluslararası kuruluşları göreve çağırıyorum. Bir an önce akan kan durdurulmalıdır. Çocukların ölmediği, güçlünün her zaman haklı olmadığı, güçsüzün ezilmediği, barışın egemen olduğu bir dünya istiyorum.

Değerli dava arkadaşlarım şehri emini olmak istediğim Milas’ımızın tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerinin farkındayım. Gelişim potansiyelini çok iyi biliyorum. Hemşehrilerimin kendi değerleri, gelenekleri ve ilkelerine bağlı kalarak gelişim arzusunu gördükçe de heyecanlanıyorum. Bunun için aday adayıyım. Hereklia, İasos, Keramos, Bargilya, Hekatomnos, Gümüşkesen Anıtı gibi birçok antik yerleşke ve simgesel tarihi eserleriyle eşsiz bir kenttir Milas. Cennet koyları ve bu koylarda yer alan Güllük, Ören , Boğaziçi, Çökerteme, Türkevleri, Kıyıkışlacık ve Bozbük, gibi yerleşim yerleri, güzel doğası, otantik kültürü ile tarihi ve turistik bir şehirdir Milas. Doğallığına dokunmadan yaşanılabilir bir Milas’ı torunlarımıza bırakabilmek adına aday adayıyım. Toprağı, zeytini, havayı, suyu betondan daha çok sevdiğim için aday adayım. Milas’ımızın doğasını ve güzelliklerini koruyarak turizmden daha fazla gelir elde eden bir kent yapmak için aday adayıyım. Başta Zeytincilik olmak üzere tarım ve hayvancılığın daha fazla gelişmesi ve Avrupa Birliğinden Coğrafi işaret almış markalı ürünlerin şehri olması yolundaki emeklere daha fazla katkı koymak, geliştirmek için aday adayıyım. Yüzüncü yılını kutladığımız Laik Cumhuriyetimizin bekası ve Atatürk’ümüzün aydınlık yolunda emin adımlarla yürümeye devam etmek için aday adayıyım. Bizim en büyük rehberimiz Kurtuluşun ve kuruluşun Partisi CHP‘nin ilke ve öğretileridir. En büyük destekçilerimiz ise siz saygıdeğer üyelerimizdir. Sizlerin bizlere olan güvenini bildiğimiz için aday adayıyız.

Ateş, konuşmasını “Sen, ben yok. Milas var ilkesi ile ortak aklı egemen kılmak için, yeni fikirler, yeni ufuklara yelken açmak için daha çağdaş, daha sağlıklı, daha yaşanabilir bir Milâs yaratmak uğrunda çıktığımız yolda bizleri yalnız bırakmadığınız için şahsım ve takım arkadaşlarım adına hepinize teşekkür ederim. Partimizin 100. Yaşı kutlar, sağlık, huzur ve umut dolu günlerin sizlerle olmasını dilerim” sözleriyle sonlandırdı.

AdminAdmin