MİLAS
Giriş Tarihi : 06-12-2023 11:02

Dr. Mehmet Günlük Aday Adaylığını Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Milas Belediye Başkan Aday Adaylığını parti binasında, önünde açıklayan Dr. Mehmet Günlük, aday gösterilmesi ve seçilmesi durumunda hayal ettiği Milas’ı nasıl bir yönetim anlayışıyla yöneteceğini anlattı.

Dr. Mehmet Günlük Aday Adaylığını Açıkladı

CHP Milas İlçe Başkanlığı önünde düzenlenen aday adayı açıklama programında konuşma yapan Dr. Mehmet Günlük; “Önderlik ettiği kurtuluş savaşı ve arkasından kurduğu modern Türkiye Cumhuriyeti ile mazlum milletlere örnek olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim iki tane eserim var; Biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri ise Cumhuriyet Halk Partisidir” diyerek bizlere emanet ettiği eserlerine şartlar ne olursa olsun sahip çıkan siz değerli dostlarım, sevgili Milaslılar! Milas Belediye başkanlığı aday adaylığımı açıklama programımıza hepiniz hoş geldiniz. Hepinizi saygı, sevgi ve dostlukla kucaklıyorum” diyerek şöyle devam etti.

‘’Benim Milas ve Milaslılarla ilgili hayallerim var. Ancak hala aday belirleme sürecinde olduğumuz bu anda göreve talip olan bir belediye başkanı aday adayı olarak Milaslı hemşerilerime burada büyük plan ve projeleri detaylandırılmış programları ile anlatacak değilim. Fakat benim Milas’a çok basit bir vaadim var: Aday gösterilmem ve arkasından seçilmem durumunda bu onurlu göreve layık olmaya çalışacağım. Bunun için de Milas’a ve burada yaşayan tüm vatandaşlarımıza Milas belediye meclisinde yer alacak tüm üyeler ile birlikte çalışabilen özenli bir yönetim vadediyorum.

Benim hayalimdeki Milas, her yere kolayca ulaşılabilinen, yürünebilen, koşulabilen, nefes alınabilen, mümkün olduğunca bisiklete binilebilen ve gezilebilen, modern, çevre dostu ve engelli dostu bir Milas.

Benim hayalimdeki Milas, içinde yaşayan herkese mutlak fırsat eşitliği sağlayabilen bir Milas.

Benim hayalimdeki Milas, sadece insanlara değil sokak hayvanlarına ve doğal yaşam alanlarına da özen gösteren bir Milas.

Benim hayalimdeki Milas, dünya için bir turizm ve ticaret merkezi.

Benim hayalimdeki Milas, girişimci dostu ve güvenilir yatırım ortamının oluşturulduğu bir Milas.

Benim hayalimdeki Milas yaratıcılığın ve inovasyonun adresi olan bir Milas.

Benim hayalimdeki Milas eşittir Türkiye; çünkü ben bu muhteşem ilçenin sorunlarına çözüm üretmenin diğer komşu illerimizin de sorunlarına bir ilham kaynağı olarak çözüm olacağına inanıyorum.

Dolayısıyla ben bu hayal için adayım ve ben her sabah Atapark’da, üçgen parkta servisi değil umudu bekleyen gençler için hazırım.

Ben her Salı günü pazar yerinde sevgi ile sundukları ürünlerini satmaya gelen ve yüzündeki kırışıklıklardan başka takılacak süsü olmayan teyzelerimiz için HAZIRIM.

Ben her mahallede cıvıl cıvıl çocuk sesleri dolması gereken kreşler ve ana okulları için hazırım

Ben dağ mahallelerindeki yayla havası ile Milas’ın değerine bir kat daha değer katmak için HAZIRIM.

Ben markalaşma yolundaki görünür veya görünmez değerlerimizin daha da yolunu kısaltacak projeler ile Milas’ı Türkiye’nin göz bebeği yapmaya HAZIRIM.

Bu duygu ve düşünceler ile buraya katılım sağlayan partili partisiz herkese en samimi duygularımla teşekkür ediyor, aday adaylığı sürecinde desteklerinizi bekliyorum.

Unutmayın! HER ŞEY SİZLER İÇİN, HERŞEY MİLAS İÇİN!

AdminAdmin