TARIM
Giriş Tarihi : 26-01-2023 17:17   Güncelleme : 03-02-2023 14:55

Ziraat Odası’ndan üreticiye gübre desteği

Tarımsal üretimi artırmak, verimi yükseltmek ve çiftçilerinin masraflarını azaltmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Milas Ziraat Odası ( MİZO) ve Milas Ziraat Odası Tarım Marketi ( MİZO-TAR), gübre fiyatlarının yüksek olduğu şu dönemde üreticilere destek olmak amacıyla; Gübreleme dönemi itibariyle Milas’ın mahallelerdeki çiftçilere maliyetine gübre servisi yapıyor.

Ziraat Odası’ndan üreticiye gübre desteği

Milas Ziraat Odası Başkanlığı ve Milas Ziraat Odası Tarım Marketi ( MİZO-TAR), tarımsal üretimi desteklemek ve çiftçilerin masraflarını azaltmak amacıyla, Milas’ın pek çok mahallesine maliyetine gübre servisi yapıyor. Her zaman çiftçinin yanında olduklarını belirten Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı; “Gübre fiyatlarının çok yüksek olduğu şu dönemde üreticimize nefes aldırmak ve destek olabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bağlamda çiftçilerimizin kapılarına kadar gidip maliyetine gübre servisi yapıyoruz” dedi.

bayşanslı giriş

Gübre servislerinin devam edeceğini vurgulayan Başkan Atıcı şunları ifade etti: ‘’Milas Ziraat Odası Başkanlığı ve MİZO-TAR olarak çiftçilerimizin hep yanındayız. Artan üretim maliyetleri dolayısıyla çiftçimizi destek olmak için yaptığımız gübre servislerimiz, hız kesmeden devam ediyor. Bugün yapılacak dağıtımlar Karacahisar, Çamköy, Ağaçlıhöyük, Bahçeköy, Alaçam, Yaşyer, Damlıboğaz ve Akyol Mahallerimize olacak. Gübreleme dönemi itibariyle mahallelerimizdeki üreticilerimize, ev ev, parsel parsel maliyetine gübre servislerimizi gerçekleştiriyoruz. Gübre fiyatları hala çok yüksek olmasına rağmen asgari düzeyde gübreleme çalışmalarına destek veriyoruz. Her şey çiftçilerimiz için…”dedi.

AdminAdmin