MİLAS
Giriş Tarihi : 20-12-2023 15:15

Topuz’dan Futbol Takımına Yemek Sözü

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Milas'ta CHP'den Belediye Başkan Aday Adaylarından biri olan, eski Milas Belediye Başkanı, CHP eski Milletvekili Fevzi Topuz ve Milas Belediye meclis üyesi aday adayları, Dr. Alp Milasspor Kulübü Başkanı ve yönetim ekibini ziyaret etti.

Topuz’dan Futbol Takımına Yemek Sözü

Dr. Alp Milasspor Kulüp Başkanı Ersin Köksal'ın karşıladığı, Milas Belediye Başkan Aday Adayı Fevzi Topuz ziyaretinde, Dr. Alp Milasspor Kulübünün sportif çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı.

Yapılan ziyarette, amatör sporun ve spor kulüplerinin sıkıntılarını iyi bildiklerini belirten Fevzi Topuz, geçmiş dönemlerde Milasspor'un profesyonellik dönemlerinde kulüp başkanlığı yaptığını vurgulayarak, her zaman sporcunun ve spor kulüplerinin yanında olduklarını söyledi.

Amatör spor kulüplerine Futbol Federasyonunca daha fazla maddi destek verilmesi gerektiğini de belirten Milas Belediye Başkan Aday Adayı Fevzi Topuz, Milas Belediye Başkanlığı görevini üstlendikleri takdirde, amatör spora gereken tüm desteğin verileceğini vurguladı.

Dr. Alp Milasspor Kulüp Başkanı Ersin Köksal gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmasına; "Nazik ziyaretleri için sayın Fevzi Topuz ve Milas Belediyesi Meclis üyesi aday adaylarına çok teşekkür ediyorum" diyerek başladı.

Dr. Alp Milasspor Kulübünün sportif çalışmalarıyla ilgili bilgileri ziyaretçileriyle paylaşan Kulüp Başkanı Ersin Köksal, CHP Milas Belediye Başkan Aday Adayı Fevzi Topuz'a, amatör sporun içinde bulunduğu ve çözüm bekleyen problemlerinden söz ederek, hazırladığı çözüm raporunu verdi.

Dr. Alp Milasspor Kulübünde gerçekleşen ve konusu Milas sporu ve spor kulüpleri olan ziyaret sonrasında, Milas Belediye Başkan Aday Adayı Fevzi Topuz ve ziyarete katılanlar hep birlikte Şehit Metin Özcan Stadyumuna giderek, Dr. Alp Milasspor'un Muğla Süper Amatör Küme Liginde şampiyonluk mücadelesi veren A takımının antrenmanını izlediler.

Dr. Alp Milasspor Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Deniz Kibar ve futbolcularla bir süre sohbet eden Milas Belediyesi Başkan Aday Adayı Fevzi Topuz ve meclis üyesi aday adayları, futbolculara baklava ikramında bulundular.

Dr. Alp Milasspor Kulübüne şampiyonluk yolundaki mücadelesinde futbolculara başarı dileklerini ileten Başkan Aday Adayı Fevzi Topuz, futbol takımına kahvaltı ve akşam yemeği için sponsor olma sözü verdi.

Dr. Alp Milasspor Kulübüne yapılan ziyarette CHP Milas Belediye Başkan Aday Adayı Fevzi Topuz ile birlikte Belediye meclisi aday adaylarından Veli Ekici, Bülent Sezgin, Yusuf Erol, Önder Ersoy, Ahmet Karabıyık, Ahmet Kılbey, Emin Ersin Ertürk, Mehmet Bozan, Dursun Çetin, Recep Göktaş ve Talip Kızıltepe yer aldılar.

Dr. Alp Milasspor yönetiminden ise Mehmet Ilbıra, Ramazan Şimşek, Bülent Sezgin ve eski yönetim ekibinden Şafak Kaya da başkan Ersin Köksal'ın yanında yer aldı.

AdminAdmin