MİLAS
Giriş Tarihi : 20-12-2023 15:13

Çayırlı Projelerini STK’lara Anlattı

İYİ Parti Milas Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Çayırlı, hazırlanan çalışma programı kapsamında ilçedeki sivil toplum kuruluşlarına yönelik tanıtım ve adaylığı konusunda bilgilendirme ziyaretlerine devam ediyor.

Çayırlı Projelerini STK’lara Anlattı

İYİ Parti Milas Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Çayırlı, beraberindeki meclis üyesi arkadaşlarıyla birlikte sabah saatlerinde S.S. 152 Nolu Milas Pamuk Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Halit Şenli ve Kooperatif Müdiresi Rukiye Çiftçi ziyaret edildi. Neden aday olduğunu, adaylık sürecini, ülkenin genel siyasette geldiği nokta ve Milas özelinde yaşanan siyasi gelişmeler hakkında bilgi aktaran Aday Adayı Çayırlı, özellikle son yıllarda kurulan ittifaklarla gidilen seçimlerin ve ortaya çıkan sonuçların Türk Milleti’ne bir hayır getirmediğini söyledi.

Çayırlı; “Ne yazık ki ittifaklarla Türk seçmeni iki kutup arasına sıkıştırıldı. İki taraftan birini tercih etmeye zorlandı. Dolayısıyla siyasi parti temsilcileri vatandaşın gerçek sorunlarından uzaklaşıp ittifak sürecini ve ortaya çıkan sorunlarla meşgul oldular. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde yaşananlar, ne bu ülkenin, ne de ülkede yaşan yaklaşık 85 milyonun hayrına olmadı. Elinizi nereye atsanız karşınıza bir yığın sorun çıkıyor. Her şeye rağmen bunların yaşanması gerekiyormuş, yaşadık ve gördük. Ancak bunun böyle gitmemesi adına ve bir an önce güçlendirilmiş parlamenter sistemine dönüş yapılması için bir adım atılması gerekiyordu. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener partimizin üst düzey yöneticileri, 14 ve 28 Mayıs’ta yapılan seçimlerin ardından 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere hür ve müstakil girme kararı alarak, 81 il ve tüm ilçelerde kendi adaylarıyla yarışacak.

Milas, artık bir kişinin yönetebileceği bir ilçe olmaktan çıktı. Uyum içerisinde çalışacak bir meclis ve işinin ehli belediye personelinin, halkın da talep ve istekleri göz önünde bulundurularak çalışmasıyla hedeflerine ulaşabilecek bir ilçe artık Milas.

Esnafı, çiftçisi, sanayicisi, turizmcisi, ilçenin sivil toplum kuruluşları, hatta en fazla önemsediğimiz kent konseyi gibi oluşumlarla bu ilçenin sorunlarına çözüm üretilebilir, hani birçok siyasetçinin kullandığı ‘Yaşanabilir Bir Milas’ ancak bu tür birliktelikle geleceğe hazırlanabilir.

Milas Tarım Satış Kooperatifi’nin ardından bu kez S.S. 153 Nolu Milas Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Gül ve yönetim kurulu üyeleriyle kooperatif Müdiresi Elin Alpay ziyaret edildi.

 

14 Mart 2024 tarihinde 15’ncisi düzenlenecek olan Uluslararası Milas Tarım Fuarı ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, Aday Adayı Çayırlı, fuarın ilk kez kurulması için yer gösteriminde büyük bir fedakarlık gösteren Tariş Pamuk Yönetimine, katkı ve destekte bulunan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederek; “Ancak artık Milas’a modern bir tarım fuarı alanı şart. Çünkü bizim fuar, birçok ilde kurulan bu tür fuarların önüne geçti. Bu konuda şimdiden sizlere söz veriyoruz. Aday gösterilmemiz ve halkımız tarafından seçilmemiz halinde sizler başta olmak üzere tüm paydaşlarla birlikte en kısa zamanda modern bir fuar alanını Milas’a kazandıracağız” dedi.

İYİ Parti Milas Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Çayırlı, Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Satış Kooperatifi’nin ardından ziyaret ettiği S.S. 188 Nolu Yeni Milas Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Ali Kayır ile kamyon/tır garajı konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Çayırlı ve arkadaşları sivil toplum kuruluşu olarak son ziyareti, Milas Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Ötenen’e gerçekleştirdi.

AdminAdmin