SİYASET
Giriş Tarihi : 30-04-2023 13:04

Tan ve Karagöz Maç İzleyerek Mola Verdiler

AK Parti Milletvekili adayları Eylem Tan ve Ali Mete Karagöz, seçim çalışmaları kapsamında Muğla'nın Ula ilçesinde kısa bir mola vererek futbol maçı izlediler.

Tan ve Karagöz Maç İzleyerek Mola Verdiler

Ula'nın Karabörtlen Mahallesinde düzenlenen futbol turnuvasına katılan Tan ve Karagöz, mahalle sakinleri ve futbol sevenlerle bir araya geldiler.

Futbol maçı sırasında yapılan sohbetlerde sporun önemine değinen AK Parti Milletvekili adayları, gençlerin spor yapması, sağlıklı bir yaşamı sürdürmesi ve sosyal hayatı geliştirmesi gerektiğini vurguladılar.

Eylem Tan: ‘’Sporun birleştirici gücüne inananlardanım. Spor insanlar arasındaki farklılıkları ortadan kaldırarak ortak bir paydada buluşturur. Bu sebeple spora dair birçok proje geliştiriyoruz. Muğla’nın her mahallesinde sporseverlere yönelik çalışmalar yaparak, projeler geliştireceğiz.’’ İfadelerini kullandı.

Ali Mete Karagöz: ‘’Karabörtlen Mahallemizde düzenlenen turnuva maçına katıldık bugün. Bu tür turnuvaların Muğla’nın her mahallesine yayılarak genişletilmesi için çalışmalar yapacağız. Turnuvaya katılan tüm futbolculara başarılar diler futbolseverlere de iyi eğlenceler diliyorum.’’dedi.

​​​​​​​

AdminAdmin