MUĞLA
Giriş Tarihi : 30-04-2023 13:01

Gültekin Akça: ‘’Türkiye İçin, Muğla İçin Hemen Şimdi’’

AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, seçim süreci ile ilgili yaptığı açıklamada, çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.

Gültekin Akça: ‘’Türkiye İçin, Muğla İçin Hemen Şimdi’’

Gültekin Akça, "Tüm teşkilatlarımızla seçimlere hazırız ve çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Cumhurbaşkanımızı tekrar seçip, TBMM'deki milletvekili sayımızı arttıracağız. 'Türkiye için, Muğla için hemen şimdi' diyoruz." dedi.

AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimlerine yönelik açıklama yaptı. Seçimleri halkına hizmet edenin kazanacağını söyleyen Akça, Muğla'nın Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimlerinde tercihini AK Parti'den yana kullanacağını belirtti.

Donanımlı ve güçlü milletvekili adaylarıyla kıymetli Muğla halkın karşısına çıktıklarını belirten İl Başkanı Akça; "Tüm teşkilat mensuplarımızla gece gündüz demeden sahadayız. Sahada çalışan birbirinden değerli milletvekili adaylarımız ve parti teşkilatlarımızın, vatandaşlarımızdan aldıkları geri dönüşler ve temaslar da son derece olumlu yönde. Bu durumda bizleri ziyadesiyle mutlu ve memnun ediyor." şeklinde konuştu.

AK Parti teşkilatlarıyla seçimlere hazır olduklarını ve seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdüklerini belirten İl Başkanı Akça açıklamasının devamında şöyle konuştu;

"Gerek Türkiye'miz genelinde gerekse Muğla'mızda, Cumhurbaşkanımız ve Partimiz lehine, aziz milletimizin yüksek bir teveccühü mevcut. Bu durumun taraflı ve tarafsız bir şekilde söz edildiğini görmekteyiz. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimlerinde hem ülkemiz genelinde hem de Muğla'mızda oy oranı ile rekora koşacağız inşallah. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı tekrar seçip, Muğla ve ülke genelinde de TBMM'deki milletvekili sayımızı arttıracağız. 'Türkiye için, Muğla için Hemen Şimdi' diyoruz."

​​​​​​​

AdminAdmin