EĞİTİM
Giriş Tarihi : 16-02-2024 12:11

MHP Sivas Belediye Başkan Adayı Kars'tan işçilere müjde: Buradan ilan ediyorum, birlikte çözeceğiz

Cumhur İttifakı Sivas Belediye Başkan Adayı Reha Kars sosyal medya hesaplarından yayınladığı videoda "İşçi ile belediye yönetimi arasındaki anlaşmazlıkları; buradan ilan ediyorum; işçi ve emekçi kardeşlerimize daima onların yanında olarak, pozitif ayrımcılık yaparak birlikte çözeceğiz." dedi.

MHP Sivas Belediye Başkan Adayı Kars'tan işçilere müjde: Buradan ilan ediyorum, birlikte çözeceğiz

Kars "Sevgili belediye ve Özbelsan çalışanı emekçi kardeşlerim, bu açıklamayı sizler için yapıyorum. Mevcut belediye başkanımız sizler için %122’lik artışla maaşların 33 bin lira olacağını söyledi. İlaveten de sizlere ilk etapta 400 konutluk daire yapacağını söyledi. Bu açıklamalar bizce yeterli açıklamalar değil. Çünkü ülkemizin ekonomik koşulları göz önüne alındığında bizim sizler için düşündüğümüz rakam; 40 bin lira maaş. " Diye konuştu.

ÇALIŞMA KOŞULLARINA DAİR TÜM İYİLEŞTİRMELERİ SİZLERLE BİRLİKTE TASARLAYACAĞIZ"
Göreve geldiklerinde işçilerle  ilgili ortaya koyacakları vizyonu anlatan Kars, şöyle devam etti:
İlave konutlara gelince yapılacak konutlar için içerik belirtilmedi. Biz size şunu söylüyoruz; sizleri bankalara, yüksek faiz oranlarına mahkûm etmeyeceğiz. Bunun için sabit oranlarda maaşlarınızdan olmak üzere ödemelerinizle bu konutları yapacağımızı beyan ediyorum. 
Bunlar yeter mi? Hayır, yetmez. Biliyoruz ki 52 günlük tediyeleriniz, ikramiyeleriniz var. Yıllardan beri almıyorsunuz. 1 Nisan sabahı bizler geldiğimizde ikramiyeleriniz ödenecek. Ayrıca çocuklarınız için personelimize kreş imkanımız olacak. 
Ayrıca yine 6 aylık enflasyon farklarını da sizlere mutlak suretle ödeyeceğimizi bilmenizi istiyorum." İfadeleri kullandı.

Harun demirel Harun demirel

Harun