MİLAS
Giriş Tarihi : 29-11-2023 10:57

Halil Mutlu: “Güçlü, Mutlu, Umutlu Bir Milas İçin”

Halil Mutlu, CHP İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen programda Milas Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

Halil Mutlu: “Güçlü, Mutlu, Umutlu Bir Milas İçin”

CHP Milas İlçe Başkanlığı’nda aday adaylığı programı düzenlendi. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, STK temsilcileri, partililer ve CHP yönetiminin bulunduğu programda, adaylar belediye başkanlığı aday adaylıklarını açıkladı.

Açılış konuşmasını yapan CHP İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, tüm partilileri selamlayarak Halil Mutlu’ya başarılar diledi. Çetinkaya’nın ardından söz alan Muhammet Tokat da aday adayı olarak medeni cesaretini ortaya koyan tüm isimleri tebrik etti.

Tokat, “Omuz omuza birlik ve beraberlik içerisinde Muğla’nın tüm ilçelerinde bu bayrağı dalgalandırmak hedefiyle başarılar diliyorum.” dedi.

Halil Mutlu konuşmasında, önceki dönemlerde bugüne kadar Belediye Başkanlarının yaptıkları ve yapamadıkları bir çok hizmet olmuştur. Bunda sonra şayet aday olur ve seçildiğim takdirde ekibimle birlikte yapılmayan hizmetleri yapmak, yapılan hizmetlerin daha da üstüne koyarak yolumuza devam edeceğiz ifadelerini kullandı.

Halil Mutlu; ‘’Milas’ı kültür, ticaret ve turizm merkezi yapmak için adayım. Milas’ı yeniden imar ve islah etmek için adayım. Partimizin bayrağını Milas Belediyesinde dalgalandırmak için adayım. Halkımıza en iyi hizmeti vermek için adayım. Gelin baba evinde güçlenelim, hep birlikte kalkınalım, hep birlikte zenginleşelim. Güçlü, mutlu, umutlu bir Milas için hep birlikte güçlü olmak için kendimi sizlere emanet ediyorum. Gelin birlik olalaım Milas’ı birlikte yönetelim’’ ifadelerini kullandı.

AdminAdmin