MİLAS
Giriş Tarihi : 29-11-2023 10:48

Fevzi Topuz: “Belediyecilik bizim işimiz”

Fevzi Topuz, Milas CHP İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen programda Milas Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

Fevzi Topuz: “Belediyecilik bizim işimiz”

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, STK temsilcileri, partililer ve CHP yönetiminin hazır bulunduğu programda, adaylar belediye başkanlığı aday adaylıklarını açıkladı.

Programın açılış konuşmasını yapan CHP İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, tüm partilileri selamlayarak aday adaylarına başarılar diledi. Çetinkaya’nın ardından söz alan Muhammet Tokat da ada adayı olarak medeni cesaretini ortaya koyan tüm isimleri tebrik etti.

Tokat, “Omuz omuza birlik ve beraberlik içerisinde Muğla’nın tüm ilçelerinde bu bayrağı dalgalandırmak hedefiyle başarılar diliyorum.” dedi.

“Görev Bizi Çağırıyor”

Konuşmaların ardından kürsüye takdim edilen Fevzi Topoz, aday adaylığı açılış programına gelenlere “Hoş geldiniz” diyerek kalabalığı selamladı.

“Cumhuriyetimizin kurulması ile büyük görevler üstlenen yerel yönetimler büyük görevler üstlendi.” diyen Topuz, ilçenin geleceğine katkı sağlayacak çalışmalar yapmak için Milas Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. 

İlkeler etrafında Milas’ı yönetmek istediğini ifade eden Topuz, kültürel değerlere sahip çıkarak hizmet anlayışında eşitliği esas alacaklarını kaydetti.

“İlçemizde projeler geliştirerek yeni istihdamlar yaratacağız. Milas’ın yer altı ve yer üstü kaynaklarını verimli kullanan bir anlayışa sahip olacağız. Projelerimizde tarafların sesini dikkate alacağız. Milas’ı yönetmek için mühendis olarak baktığımda yapılacak çok şeyin olduğunu görüyorum. Belediyecilik bizim işimiz.” diye konuşan Topuz, tekrar görev verilirse Milas’a belediye başkanı olarak hizmet edeceğini söyledi.

AdminAdmin