Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
FETHİYE

Fethiye Kaymakamı Fatih Akkaya, 15 Temmuz Anma Programına Katıldı

Fethiye Kaymakamı Fatih Akkaya, 15 Temmuz Anma Programına Katıldı
Paylaş:

Fethiye Kaymakamı Fatih Akkaya, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla ilçede düzenlenen anma programına katıldı.

İlçe protokolü ile çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen programda konuşan Kaymakam Fatih Akkaya, 15 Temmuz'un millet iradesine sahip çıkılan tarihi bir dönüm noktası olduğunu vurguladı.

Konuşmasında, şehitlerin emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti'nin hukuk, milli irade ve tam bağımsızlık ilkeleri doğrultusunda geleceğe taşınacağını ifade eden Akkaya, "Şehitlerimizin bize en büyük emaneti olan bu cennet vatanda bizim tek bir rehberimiz vardır: Hukukun üstünlüğü, milli irade ve tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti." dedi.

Programda 15 Temmuz şehitleri rahmet ve minnetle anılırken, kahraman gazilere de şükran duyguları ifade edildi.

Bu haber Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

FETHİYE Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.