Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
GÜNDEM

TİMBİR’den 15 Temmuz’un 10. Yılı Mesajı

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün 10. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Anadolu medyasının milletin sesi ve demokrasi teminatı olduğunu vurguladı.

TİMBİR’den 15 Temmuz’un 10. Yılı Mesajı
Paylaş:

Gündem – Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün 10. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajda, 15 Temmuz 2016’da aziz milletin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı doğrultusunda demokrasiye ve bağımsızlığa sahip çıkarak hain darbe girişimine karşı tarihe altın harflerle yazılan bir destan ortaya koyduğu hatırlatıldı.

O gece Anadolu’nun dört bir yanında görev yapan yerel medya kuruluşlarının ve gazetecilerin yalnızca haber aktarmakla kalmadığı, milletin sesi, vicdanı ve ortak iradesi olduğu ifade edildi. TİMBİR, yerel medyanın doğru bilgiyle dezenformasyona karşı durarak birlik ve beraberliğe güç kattığını vurguladı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Milletin sesi susmaz, Anadolu’nun vicdanı eğilmez. Türkiye’nin yerel medyası dün olduğu gibi bugün de devletinin ve milletinin yanındadır.”

TİMBİR, şehitleri rahmetle, gazileri minnetle andığını belirterek, ülkenin birlik ve istikbali için fedakârca görev yapan tüm basın mensuplarını saygıyla selamladı.

Bu haber Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNDEM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.