GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-08-2022 12:01

AKÇAKALE’DE ASFALTLANAN YOL ULAŞIMA AÇILDI

Asfalt çalışmasının tamamlandığı caddede incelemelerde bulunan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “12'nci aya kadar Akçakale'de ana yolların tamamını bitireceğiz” dedi.

AKÇAKALE’DE ASFALTLANAN YOL ULAŞIMA AÇILDI

 

 

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya öncülüğünde Akçakale, konforlu ve modern ulaşıma kavuşmaya devam ediyor.

Doğalgaz ve içme suyu projeleri kapsamında alt yapı çalışmaları nedeniyle tahrip olan yollarda revizyon çalışmaları sürüyor. Çalışmalarla yollar asfaltlanırken, Ahmet Bahçıvan Caddesi’ndeki çalışmalar tamamlandı. Cadde sıcak asfaltla buluştu ve ulaşıma açıldı. Başkan Yalçınkaya da beraberinde Akçakale Belediye Meclis Üyesi İsa Altuntaş ve Hürriyet Mahalle Muhtarı Ahmet Çirkin ile caddeye giderek incelemelerde bulundu.

BAŞKAN YALÇINKAYA: AKÇAKALE’Yİ BATIDAKİ İLÇELER SEVİYESİNE GETİRECEĞİZ

Vatandaşların da yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Yalçınkaya ana yolların tamamında çalışmalar yapılacağını belirterek “Akçakale'de ana yolların asfaltlanması çalışmalarına başladık. Bugün de Ahmet Bahçıvan Caddesi'ndeyiz. 12'nci aya kadar inşallah Akçakale'de ana yolların tamamını bitireceğiz. İçme suyu ve doğalgaz çalışmalarından dolayı şehirde büyük bir hafriyat yapıldı. Bu önümüzdeki zaman içerisinde şehrin tamamını düzeltip Akçakale'yi modern, mükemmel ve batıdaki ilçeler seviyesine getireceğiz. Hedefimiz buradaki insanımızın rahat yaşaması. Bu gayretle çalışıyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

MECLİS ÜYESİ ALTUNTAŞ: BAŞKANIMIZLA BERABERİZ

Meclis Üyesi Altuntaş ise Başkan Yalçınkaya’nın daima yanında olduklarını söyleyerek şöyle konuştu:

“Akçakale'de asfalt çalışmamız var. Önce Ceylanpınar Caddesi başkanımız Mehmet Yalçınkaya'nın gayretleri ile bitti. Başkanımızdan ve muhtarımızdan Allah razı olsun. Gece gündüz demeden Başkanımız ile beraberiz. Daha yapılacak çok iş var.”

Muhtar Çirkin ise Başkan Yalçınkaya’ya mahalle sakinleri adına teşekkür etti.

Başkan Yalçınkaya incelemelerin ardından bölgeden ayrıldı.

AdminAdmin