GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-08-2022 11:53

BAŞKAN YALÇINKAYA’DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Atalarımızdan emanet aldığımız ve tarihimizi şanlı zaferlere eriştiren birlik beraberlik ruhuyla” bağımsızlığımıza ve cumhuriyetimize sonsuza dek sahip çıkacağız” dedi.

BAŞKAN YALÇINKAYA’DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

 

 

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Yalçınkaya mesajında şu ifadelere yer verdi:

“100 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde gerçekleşen Büyük Taarruz, 30 Ağustos'ta Başkomutanlık Meydan Muharebesi zaferi ile sonuçlandı. İstiklal mücadelemizi başarıya taşıyan, vatan topraklarımızın düşman işgalinden kurtulmasına vesile olan bu zaferin en önemli sebebi ise atalarımızın sahip olduğu birlik ve beraberlik ruhuydu. Bizler de atalarımızdan emanet aldığımız ve tarihimizi şanlı zaferlere eriştiren birlik beraberlik ruhuyla bağımsızlığımıza ve cumhuriyetimize sonsuza dek sahip çıkacağız. Ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine taşımak için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. Bu bilinçle şehrimiz de geleceğe taşıyacak ve refah seviyesini yükseltecek projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz.

Bugün, büyük zaferin 100’üncü yılına erişmenin mutluluğunu ve coşkusunu yaşıyoruz. Bu vesile ile bu zaferi bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; tüm silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum.” 

AdminAdmin