MİLAS
Giriş Tarihi : 10-02-2023 18:12   Güncelleme : 10-02-2023 18:25

Ziraat Odası’nda Seçimlerin Kazananı Kahraman Akar Oldu

28. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştiren Milas Ziraat Odası’nda başkanlık seçimi heyecanı yaşandı. İsmail Atıcı ve Kahraman Akar’ın aday olduğu seçimde kazanan Kahraman Akar oldu.

Ziraat Odası’nda Seçimlerin Kazananı Kahraman Akar Oldu

Milas Ziraat Odası’nın yeni binasında bulunan Atatürk Kongre Salonu’nda gerçekleştirilen 28. Olağan Genel Kurulda seçim heyecanı yaşandı. Divan heyetinin tanıtılması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından çalışma raporlarının okunması ve müzakeresi gerçekleştirildi. Kesin hesapların müzakeresi ve kabulünün ardından oda meclis ve yönetim kurulu ibra edildi.

Kongrede konuşan Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, deprem felaketinden etkilenen vatandaşlar için yardım çalışmalarının sürdüğünü, Milas’ta yaşanan dayanışmanın örnek olması gerektiğini vurgularken tarımın Milas için çok önemli bir unsur olduğunu söyledi.

Gelecek dönem için sunulan tahmini bütçelerin onaylanmasının ardından konuşan Başkan adayı Kahraman Akar; “ İsmail Atıcı’ya teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar verdiği emeklerin farkındayız ama bir değişim gerekiyor. Çiftçinin halinden yine çiftçi anlar biz üreticilerin temel sorunlarının neler olduğunu gayet iyi biliyoruz. Üreticilerimizin sorunlarını çözerek daha aktif bir çalışma sunacağız” diyerek sözü İsmail Atıcı’ya bıraktı.

Başkan Atıcı, centilmenlik içerisinde geçen seçim süreci için Akar’a teşekkür ederek şunları söyledi: “ Öncelikle seçim sürecinin bu şekilde dostane geçmesinin mutluluğunu yaşıyorum. Ben oda başkanlığına başladığımda küçücük bir odada 2 personel ile çalışıyorduk. Bugünlere kadar gelebilmek için çok mücadele verdik. Sonucunda görüyorsunuz ki böyle güzel bir yerde 28. Olağan Kurulumuzu gerçekleştiriyoruz. Bu gurur tüm çiftçilerimizin herkese tüm içtenliğimle teşekkür ediyorum”dedi.

Yapılan konuşma ve temennilerin ardından seçime başlandı. 129 delegenin oy kullandığı seçimlerdd 67 oy alarak Kahraman Akar sandıktan zaferle ayrıldı.

Açılan sandıkların ardından yapılan oy sayımları sonucu Kahraman Akar 67 oy alırken, İsmail Atıcı ise 61 oy aldı. 1 oy pusulası ise boş çıktı.

İsmail Atıcı yaptığı seçim sonrası konuşmasında; " Her zaman çiftçinin yanında olmaya devam edeceğim, ömrüm yettiğince hizmete devam edeceğim’’ dedi.

Kazandığı zaferin ardından eski Başkan Atıcı'ya teşekkür eden Kahraman Akar; "İsmail abimiz bizim onursal başkanımız olarak yardımlarına ihtiyacımız olacak. Önümüzde uzun bir yol var. Çiftçimize hizmet için hızla çalışmaya başlayacağız" dedi

Bizde Milas Medya ailesi olarak yeni Milas Ziraat Odası Başkanı Kahraman Akar’ı tebrik eder Milas’a hayırlı uğurlu olmasını dileriz.

AdminAdmin