MİLAS
Giriş Tarihi : 19-03-2023 16:45

Yusuf Esen Milletvekilliği Aday Adaylığını Açıkladı

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Esen; “Muğla’mıza daha iyi hizmet etmek üzere AK Parti’mizden Milletvekili Aday Adaylığımı açıklıyorum” dedi.

Yusuf Esen Milletvekilliği Aday Adaylığını Açıkladı

Muğla Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Milaslı mimar Yusuf Esen, AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyılında memleketimizi daha ileriye götürmek için bu kutlu yolda sizlerle beraber yola çıkıyorum diyen Yusuf Esen aday adaylık başvurusu sonrası şu açıklamayı yaptı.

‘’Bilindiği gibi kurulduğu günden bu yana milletin hizmetinde adeta destanlar yazan ve girdiği her seçimden zaferle çıkan Ak partimiz yine bir destan yazmak üzeredir.

Bulduğu her fırsatta gençliğe verdiği önemi dile getiren siyasette gençlere yer vermek ustalığı şiarındandır diyen Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürümek bizler için büyük bir onurdur.

Partimizin kuruluşundan bu yana gerek aktif siyasette gerekse de gönül dünyamızda tüm ailemle birlikte sayın genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında yer aldık her kademesinde Verilen görevi bir onur bildik. Siyasetin ve makamların hizmet mercii olduğunun çok iyi farkındayım.

Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesi ile meşgul ettiğimiz makamlardan güç almak değil, güç vermek üzere yola çıktık. En zor kapıları en geç bilekler açacaktır. Mücadelemiz Muğla’mızın hak ettiği değeri görmesi adınadır. Mücadelemiz birlik ve beraberliğimizin daha güçlü olması içindir.

Muğla'yı Kale olarak gören ve Muğla'ya haksızlık edenlere karşıdır.

Onurla yürüttüğüm il yönetim kurulu üyeliğimden AK Parti milletvekili aday adaylığı başvurularından dolayı ayrıldım.

Sizlerin huzurunda ve yine sizlerin desteğiyle AK Parti milletvekili aday adaylığımı açıklıyorum. Rabbim bizleri birlikten ayırmasın. Sürecin hepimize hayırlı olmasını diliyorum.’’dedi.

AdminAdmin