BODRUM
Giriş Tarihi : 26-12-2022 18:34

YILBAŞINDA, TEOMAN BODRUM’DA

Bodrum Belediyesi, yerel sanatçıların ağırlıkta olduğu halk konserleri ile vatandaşlar ve Bodrum’a gelecek olan misafirler için yılbaşı konserleri programı düzenliyor. 

 YILBAŞINDA, TEOMAN BODRUM’DA

 

 

2023 yılını görkemli bir yılbaşı programı ile karşılamaya hazırlanan Bodrum Belediyesi’nin bir hafta sürecek yılbaşı partisinin detayları belli oldu. Bodrum Belediye Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan konserlerde yerel sanatçıların yanı sıra DJ performansları da yer alacak.

Yılbaşı gecesi Ersin Show’un ardından ünlü sanatçı Teoman, en sevilen parçalarını Bodrum Belediye Meydanı’ndan seslendirecek.

Belediye Başkanı Ahmet Aras, tüm vatandaşları düzenlenecek etkinliklere davet ederken, “2022 yılında yaşadığımız olumsuzlukların yerini 2023’te; umut, barış, dostluk, kardeşlik ve halkımızın refah içinde yaşayabileceği güzelliklerin almasını diliyorum. Bodrum’da yaşayan tüm vatandaşlarımızı ve misafirlerimizi gerçekleştireceğimiz konserlere bekliyoruz.” dedi.

25 Aralık 2022 Pazar akşamı Bodrum Belediye Meydanı’nda başlayan programın ilk gününde Bodrum Kent Orkestrası sahne aldı. Banu Tarancı’nın sunuculuğunda gerçekleşen gece DJ Özlem Öztürk’ün performansıyla başladı.

Milli Sporcular Belgelerini Aldı

Program öncesinde Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Bodrum Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Kemal Özsarsılmaz ve Bodrum Dans Kulübü Başkanı Fatih Özvezneci’nin katılımlarıyla milli sporcu olmaya hak kazanan Bodrum Dans Kulübü’nün 30 sporcusuna belgeleri takdim edildi.

Milli sporcular son olarak 6-11 Eylül tarihlerinde Makedonya’nın Üsküp şehrinde düzenlenen Avrupa Şampiyonasından, modern dans ve caz dansı branşlarında 11 kupa ile döndüler.

Belge takdimi öncesi bir konuşma gerçekleştiren Özsarsılmaz, “Bodrum’un çağdaş, aydınlık yüzleri gençleri, Bodrum’a ve ülkemize yaşattığınız gururdan dolayı sizleri tebrik ediyor gözlerinizden öpüyorum. Sizler sportif anlamda yurt dışında kazandığınız başarılarla göğsümüz kabartıyorsunuz. Elbette bu başarılar tek başına olmuyor, bu anlamda Fatih Özvezneci Hocamız öncülüğünde milli takım antrenörlerimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bodrum’un ve ülkemizin geleceği siz başarılı gençlerin ellerindedir. Bizler, sizlerin önüne açmak, sizlere destek olmak için hep yanınızda olduk bundan sonrada olmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

 

 

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen yılbaşı partisi programı şöyle:

26 Aralık Pazartesi

DJ Performansı- Aykoç                               

Sunucu: Banu Tarancı

27 Aralık Salı

DJPerformansı- Pınar Seli                      

Sunucu: Banu Tarancı

28 Aralık Çarşamba

DJPerformansı- Zeynep Casalini   

Sunucu: Banu Tarancı

29 Aralık Perşembe 

DJPerformansı -Buzuki Hakan – Pelin                  

Sunucu: Ersin Show

30 Aralık Cuma 

DJPerformansı- Bate                                                  

Sunucu: Ersin Show

31 Aralık Cumartesi                              

Teoman

Sunucu: Ersin Show

**DJ Performansları Saat: 20.00 / Konser Saatleri: 20.30

AdminAdmin