Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
YATAĞAN

YATAĞAN MHP İLÇE BAŞKANI BÜLENT ÇOLAK OLDU

YATAĞAN MHP İLÇE BAŞKANI BÜLENT ÇOLAK OLDU
Paylaş:

 

MHP Muğla İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre MHP Yatağan İlçe Başkanlığına geçtiğimiz yıllarda Yatağan Belediyesi Meclis Üyeliği yapan Bülent Çolak görevlendirildi. 

Kısa bir süre önce görevinden istifa eden Av. Oğuzhan Çay’dan boşalan MHP Yatağan İlçe Başkanlığına Bülent Çolak getirildi. 

MHP İl Başkanı Burak Demirel konuya ilişkin şunları söyledi. 

“Yatağan ilçemizde yürütülecek teşkilat çalışmalarına dair inceleme ve değerlendirmelerde bulunmak, mahalli yöneticilerimiz, mensuplarımız ve hemşehrilerimizle istişareler gerçekleştirerek yeni ilçe yönetim kurulu atama listesi hazırlamak üzere Bülent Çolak görevlendirilmiştir.
Muğlamıza, Yatağanımıza ve teşkilatlarımıza hayırlı olsun.

Bu haber Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YATAĞAN Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.