Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
BODRUM

YALIKAVAK’TA SABAH NAMAZI BULUŞMASI

YALIKAVAK’TA SABAH NAMAZI BULUŞMASI
Paylaş:


Bodrum Müftülüğü tarafından Yalıkavak’ta sabah namazı buluşması gerçekleştirildi. 

Yalıkavak Merkez Camii’nde ki sabah namazı buluşması Bodrum Müftüsü İbrahim Kapancı, Personel Şube Müdürü Mücahit Demiroğlu, Vaiz Orhan Özgözel, din görevlileri, ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. 

Sabah ezanını müteakiben din görevlileri Mustafa Ertürk ve Mevlüt Tekdemir’in Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program sabah namazının İlçe Müftüsü İbrahim Kapancı imametinde kılınmasının akabinde din görevlisi Murat Ersöz tarafından yapılan tesbihat ile devam etti.

Programda selamlama konuşmasında bulunan Bodrum Müftüsü İbrahim Kapancı “ Sabahın seherinde bu güzide camimizi dolduran siz değerli kardeşlerimize şükranlarımızı sunuyorum. Allah birliğimizi daim kaim eylesin. Rabbim bizleri kendine hakkıyla kul, Peygamber Efendimiz (s.a.v)’e layık ümmet eylesin” niyazında bulundu. 

Sabah namazı buluşması Personel Şube Müdürü Mücahit Demiroğlu’nun yapmış olduğu dua sonrası katılanlara çorba ikramında bulunulmasıyla son buldu.

Bu haber Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

BODRUM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Yol kenarında erkek cesedi bulundu

Akışın sonuna geldiniz.