SİNEMA
Giriş Tarihi : 03-02-2023 11:17   Güncelleme : 03-02-2023 11:27

Vizyona hangi filmler girecek ?

Vizyona hangi filmler girecek ?

Vizyona hangi filmler girecek ?

3 Şubat Cuma günü, merakla beklenen birçok film vizyona girecek.

 

Yarın, 6 yeni film vizyona girecek. Gösterime girecek olan filmlerin arasında Mahsun Kırmızıgül’ün yönettiği Prestij Meselesi ve Martin McDonagh’ın yönettiği çok sayıda ödül alan The Banshees of Inisherin’de yer alıyor.

İşte yarın vizyona girecek filmler:

 

Prestij Meselesi (Dram, müzik): Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmen koltuğunda yer aldığı filmde, 1991 yılında kurulan ve özellikle 90'lı yıllar boyunca ülke müziğine birçok önemli ismi kazandıran Prestij Müzik ile yolları kesişen Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent'in, müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu ile birlikte çıktıkları ve yıldızlığa uzanan yolculuğu anlatılacak. Filmin oyuncu kadrosunda, Engin Hepileri, Eser Yenenler, Aslıhan Güner, Biran Damla Yılmaz, Melisa Döngel, Şebnem Bozoklu gibi başarılı isimler yer alıyor.

 

Musallat 3 (Korku): Filmin oyuncu kadrosunda Kurtuluş Şakirağaoğlu, Pelinsu Çileli, İbrahim Aslan yer alıyor. Musallat serisinin üçüncü filmi, 15 yıl önce yaşanan korkunç olayların etkilerini taşıyan Burhan'ın, gönderildiği akıl hastanesinde başından geçenleri konu ediniyor. Filmi, Özgür Bakar yönetiyor.

 

Mumyalar (Animasyon): Juan Jesús García Galocha’nın yönettiği Mumyalar, Mısır’ın 3000 yıllık bir mumya şehrinde yaşayan iki gencin hikâyesini anlatıyor.

 

Cennetten Gelen Çocuk (Gerilim, dram): Tarik Saleh’in yönettiği filmde, Mısır’ın ve Sünni İslam dünyasının geleneksel olarak en güçlü dini merkezlerinden El Ezher üniversitesine öğrenci olarak kabul edilen, bir balıkçının oğlu olan Adem’in hikayesi anlatılıyor. Filmin oyuncu kadrosunda, Tawfeek Barhom, Fares Fares, Mohammad Bakri gibi isimler yer alıyor.

 

Kulübeye Tıklat (Gerilim): M. Night Shyamalan imzalı film, New Hampshire kırsalında izole bir kulübede tatile çıkan Eric ve Andrew çiftiyle evlatlık kızları Wen'in, dört yabancının bir anda kapılarında bitmesi sonrası gelişen olayları anlatıyor. Filmin oyuncu kadrosunda, Dave Bautista, Jonathan Groff, Rupert Grint yer alıyor.

 

The Banshees of Inisherin (Komedi, dram): Yönetmen Martin McDonagh ile Colin Farrell ve Brendan Gleeson'ın, kült film In Bruges sonrası yeniden bir araya geldikleri The Banshees of Inisherin, 1920'li yılların İrlanda'sında, küçük bir sahil kasabası olan Inisherin'de, Colm'un ömür boyu dostu olan Pádraic ile arkadaşlığını bir anda bitirmesinin gerek iki ahbap gerekse kasaba halkı üzerindeki etkisini McDonagh'a has bir acı mizahla ele alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda; Colin Farrell, Brendan Gleeson, Kerry Condon yer alıyor. ( Birlik Haber Ajansı)

AdminAdmin