MİLAS
Giriş Tarihi : 05-03-2023 15:57   Güncelleme : 05-03-2023 16:14

Vekil Gökcan’dan Milas Ziraat Odası Başkanına Ziyaret

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Milas Ziraat Odası Başkanlığına seçilen ve 25 yıldır aralıksız görev yapan mevcut başkandan görevi devralan Kahraman Akar Başkan'ı ziyaret etti. Ziyarette Milas AK Parti İlçe Başkan Yardımcıları Soner Korkmaz ve Ferhat Acar da hazır bulundu.

Vekil Gökcan’dan Milas Ziraat Odası Başkanına Ziyaret

Görüşmede, 16 bine yakın üyesi olan Ziraat Odası Başkanı Akar ile Milas'ın tarım sektörü, çiftçilerin sorunları, tarım politikaları ve üreticilerin desteklenmesi konuları ele alındı. Milletvekili Gökcan, Kahraman Akar Başkan'a görevinde başarılar dileyerek, "Tarım, ülkemizin en önemli sektörlerinden biri. Hükümet olarak tarımın desteklenmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sizlerin de katkılarıyla Milas'ın tarım sektörüne büyük katkılar sağlayacağınıza inanıyoruz." dedi.

Kahraman Akar Başkan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ziraat Odası olarak Milas'ın tarım sektörüne her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Çiftçilerimizin sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapıyoruz. Sizlerin de desteği ile daha güzel çalışmalar yapacağız." ifadelerini kullandı.

Milletvekili Gökcan ve beraberindekiler,Başkan  Kahraman Akar’la fotoğraf çektirerek ziyaretini sonlandırdılar.

 

AdminAdmin