MUĞLA
Giriş Tarihi : 26-05-2023 09:28

Vali Tavlı Muhtar Dernek ve Federasyonları Başkanları ile Bir Araya Geldi

Vali Tavlı Muhtar Dernek ve Federasyonları Başkanları ile Bir Araya Geldi



Muğla Valisi Orhan Tavlı, vatandaşların ihtiyaçlarının ve taleplerinin karşılanması, sorunlarının çözüme kavuşturulması ve kamu hizmetlerinin mahallelere hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılması noktasında önemli bir görev üstlenen muhtarlarla bir araya geldi.
Muğla Valiliği 75. Toplantı salonundaki toplantıya, Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın yanı sıra İdare ve Denetim Müdürü Umut Gülmüş, İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Aylin Uygun, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Kuduret Gültaş, Muğla Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Gümüş, Muğla İli Muhtarlar Federasyonu Başkanı Hayrettin Akay, Yatağan Muhtarlar Derneği Başkanı Şuayip Özbek, Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz, Seydikemer Köy ve Mahalle Tüm Muhtarları Derneği Başkanı Mehmet Güven, Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü, Milas Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mehmet Çoban, Ula Muhtarlar Derneği Başkanı Ulaş Bavut, Kavaklıdere Muhtarları Derneği Başkanı Yasin Cesur, Ortaca Muhtarları ve Azaları Derneği Temsilcisi İsa Topal, Dalaman Muhtarları ve Azaları Derneği Temsilcisi Musa Doğan, Camikebir Mahalle Muhtarı Kamuran Fidan ile Muğla Muhtarlar Federasyonundan Yaşar Uğur katıldı.
Toplantıda muhtar dernekleri ve federasyonlarının başkanları, bölgelerindeki çalışmalar hakkında Vali Orhan Tavlı’ya bilgi verdiler.
Muhtar Dernekleri ve Federasyonlarının Başkanları ile muhtarlar iletilen konuların hızla çözüme kavuşturulmasında ilgili kamu kurumları ve Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca desteklenen çalışmalar için Vali Orhan Tavlı’ya teşekkür ettiler.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Kuduret Gültaş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nce il genelinde yapılan Aile ve Toplum Hizmetleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri, Evde Bakım Hizmetleri ve Bakanlık projeleri ile alakalı sunum yaptı.
İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Aylin Uygun, Ulusal Ziyaret Programı ve vatandaşlarımıza yapılan yardımlar hakkında bilgi verdi.
Vali Orhan Tavlı, “Türkiye Yüzyılında Muğla’mızın kalkınması için vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini karşılamak, en iyi kamu hizmetini sunabilmek için tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız 7 gün 24 saat boyunca görevinin başında, vatandaşımızın hizmetindedir” dedi.
Toplantı sonrası muhtarlarımız, yerli ve milli otomobilimiz TOGG’u yakından inceledi.

AdminAdmin