MUĞLA
Giriş Tarihi : 12-03-2023 17:03

Vali Tavlı Depremzedelerle bir araya geldi

Vali Tavlı Depremzedelerle bir araya geldi



"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerin yaraları sarılmaya devam ediyor.
Muğla Valisi Orhan Tavlı depremden etkilenen illerden Menteşe ilçesine gelen vatandaşlar için düzenlenen moral etkinliğine katıldı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Menteşe Şahidi öğrenci yurdunda yapılan etkinliğe Muğla Valisi Orhan Tavlı, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, diğer ilgili personel ile  misafirlerimiz ve çocukları katıldı.
Vali Orhan Tavlı, Menteşe'de misafir edilen çocuklarla ve aileleriyle yakından ilgilenerek, geçmiş olsun dileklerini iletti, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. 
Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da şifa dileyen Tavlı, "Allah böyle büyük felaketi bir daha göstermesin. Birlik ve beraberlik içerisinde bu zor günlerimizi geride bırakıp yaralarımızı saracağız.” dedi.
Tavlı, depremden etkilenen illerden gelen misafirlerin acılarını hafifletmek için eldeki tüm imkanların seferber edildiğini belirtti. 
Devlet ve milletin el ele tek yürek olduğunu ifade eden Tavlı, "Muğla’mız büyük bir dayanışma örneği gösterdi. Bu sayede deprem bölgesine yardımlarımız hız kesmeden devam ederken diğer yandan ilimizdeki misafirlerimize yönelik çalışmalarımız da devam ediyor.” ifadelerini kullandı. 
Vali Tavlı, Muğlalı vatandaşlara, tüm kamu kurum ve kuruluşlara, belediyelere, odalara, borsaya, sivil toplum kuruluşlarına, gönüllülere ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

AdminAdmin