Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
MUĞLA

Tüm gücümüzle destek olmaya devam ediyoruz.

Kahramanmaraş merkezli peş peşe yaşanan iki büyük depremin etkileri sürerken Marmaris halkının dayanışması sayesinde deprem bölgesine yardımlar aktif bir şekilde sürüyor.

Tüm gücümüzle destek olmaya devam ediyoruz.
Paylaş:

Marmaris Belediyesinin deprem bölgesine geçtiğimiz günlerde gönderdiği temizlik ekibi ve su ihtiyaçlarının karşılanması kapsamında gönderdiği su tankeri depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılamaya başladı.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay: ‘’ Deprem bölgesindeki hijyen sorununa çözüm olabilmek adına gönderdiğimiz temizlik işleri ekibimiz Gaziantep Nurdağı'nda alandaki çöpleri toplayan ekibimiz dolan konteynırları çöp kamyonuna aktararak bölgenin hijyen ve temizlik sorununu giderilmesi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Bölgeye gönderdiğimiz 18 tonluk su tankerimiz de Hatay'da vatandaşlarımızın ve kurtarma ekiplerinin su ihtiyacını karşılamak için devamlı olarak su takviyesi yapıp şehir merkezi ve çevre köyleri geziyor.’’

Bu haber Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

MUĞLA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.