YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 10-01-2024 22:53

Topuz; “Sizlerden Destek Ve Yetki İstiyoruz”

Topuz; “Sizlerden Destek Ve Yetki İstiyoruz”


CHP Milas Belediye Başkan Aday Adayı Fevzi Topuz, Firuzpaşa-Gazipaşa mahallerinde üyeler ve vatandaşlarla buluştu. Aday adayı Topuz, 21 Ocak 2024 Pazar günü yapılacak ön seçim için üyelerden destek istedi.
Beraberinde, bir grup belediye meclis üyesi aday adayı ile birlikte Firuzpaşa-Gazipaşa mahallerinde partililerle buluşan CHP Milas Belediye Başkan Aday Adayı Fevzi Topuz, hem kendi adaylığıyla ilgili, hem de adaylığın netleşmesinin ardından yürütülecek seçim çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yaklaşık 6 bin CHP’li üyenin, yeni belediye başkan adayını ve meclis üyesi adaylarını belirlemek üzere 21 Ocak Pazar günü sandığa gideceğini belirten aday adayı Topuz; “Üye bazlı önseçim, fermuar yöntemiyle 21 Ocak 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek.  Bafa, Selimiye, Güllük, Ören’in yanı sıra Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda 10 sandık kurulacak. 21 Ocak 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek eğilim yoklamasına tüm üyelerimizi bekliyoruz ve üyelerimizden destek istiyoruz.
Üyelerimizin ve Genel Merkezimizin kararı ile aday olursam öncelikle Milas Belediyesi’nde çalışma ve bütçe disiplinini sağlamak benim önceliğim olacaktır. Yani önce disiplin, sonra proje uygulamaları devreye girecek. Büyükşehir yasasından önce Milas Belediyesi, sadece kendi mücavir alanında hizmet veriyordu, bugün bu saha oldukça genişledi. Bizler, en acilinden başlayarak sorunları çözecek ve vatandaşın rahat bir nefes almasını sağlayacağız. Önceliğimiz köylerimizin ulaşım yolları olacaktır. Yaşanan su sıkıntısını gidermek olacaktır.
Sorunlar bitmez. İnsanoğlu yaşadığı müddetçe, yaşayan nüfus arttığı müddetçe yeni sorunlar ortaya çıkacaktır. Önemli olan sorunların çözümünde uzun yıllara dayalı çözümler üretmektir. Biz bu sorunları çözüme kavuşturmaya hazırız ve sizlerden destek ve yetki istiyoruz” dedi.

AdminAdmin