MİLAS
Giriş Tarihi : 18-02-2023 15:24

TOGB: ‘’Depremzedelere Gözümüz Gibi Bakarız’’

Ülkemizde 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinin ardından tüm yurtta birlik ve beraberliğin yanında birlik ve derneklerde farklı yardımlarla depremzede vatandaşlarımızın yanında yer alıyor.

TOGB: ‘’Depremzedelere Gözümüz Gibi Bakarız’’

Ülkece felaketin yaralarını birlik ve beraberlikle sardığımız bu günlerde bir yardım eli de Türk Optisyen ve Gözlükçüler Birliği’nden geldi.

Türk Optisyen ve Gözlükçüler Birliği Genel Başkan Yardımcısı Milas Levent Optik Sahibi Levent Akyer afetten etkilenen depremzede vatandaşların gözlük ve kontak lens ihtiyaçlarını gönüllü mağazalardan tedarik etmelerine olanak sağlandığını dile getirdi.

Başkan yardımcısı Levent Akyer Yaptığı açıklamada:

‘’Afet bölgelerinde veya diğer illerimizde misafir olan deprem mağduru vatandaşlarımızın acil gözlük ve kontak lens talepleri gönüllü optisyenlik Müesseseleri tarafından KARŞILANACAĞINI ve bu konuda illerimizde valilikler il sağlık müdürlükleri ve her ilçede kurulan Acil Afet yardım birimleri ile iletişime geçerek gönüllü Optisyenlik müessesilerimizin isimleri bildirildi bu konuda Türk optisyen ve gözlükçüler birliği ve ülkemizdeki 22 Oda başkanlığımız olarak bizler sosyal sorumluluk kapsamında Depremzede vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

​​​​​​​

AdminAdmin