BODRUM
Giriş Tarihi : 31-05-2023 14:08   Güncelleme : 15-06-2023 13:01

TED Bodrum Koleji’nden Dayanışma Hareketi

TED Bodrum Koleji tüm Bodrum’u ‘Dayanışma Hareketi’ne destek olmaya davet ediyor.

TED Bodrum Koleji’nden Dayanışma Hareketi

Sosyal konularda son derece duyarlı olan TED Bodrum Koleji, 6 Şubat depreminin yıkıcı etkisinin çocukların eğitim hayatlarını etkilememesi hedefi ile “Bodrum Dayanışma Hareketi” ni başlattı.

kazansana giriş

Kahramanmaraşmerkezlidepremlerinetkisiyleçoksayıdaçocukannevebabasınıkaybetti. TED Bodrum Koleji, ailesini kaybeden bu çocuklara yardım eli uzatmak amacıyla tüm Bodrum’u “Dayanışma Hareketi”ne destek olmaya çağırıyor.

TED Bodrum Koleji; başta Zülfü Livaneli, Grup Gündoğarken, Suzan Kardeş, Jehan Barbur, Olgun Şimşek, Gürkan Uygun, Orkestra Şefi Aykut Gürel, Dj Mert Levent’in; Bodrum Kaymakamlığının, Bodrum Belediyesi’nin, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ve sivil toplum kuruluşlarının gönüllü katılımları ile başlayan ve giderek büyüyen dayanışma hareketine tüm Bodrum’u davet ediyor.

10 Haziran’da ünlü isimlerin TED Bodrum Koleji’nde sahne alacağı dayanışma konserinin tüm geliri depremde anne babasını kaybeden çocukların eğitimine katkı sağlamak amacıyla Türk Eğitim Derneği’nin “Deprem Geleceğimizi Yıkmasın” kampanyasına bağışlanacak.

“Deprem Geleceğimizi Yıkmasın” kampanyası ile ebeveyn kaybı yaşayan ve sayıları binlerle ifade edilen çocukların gelecek için yeniden umut taşıyabilmeleri hedefleniyor.

Bodrum Dayanışma Hareketine katkıda bulunmak isteyenler için bilet satış noktaları:

Biletix

İmgeKitapevi (Oasis AVM)

Tan SağtürkAkademi (Midtown AVM)

TED United Café (TED Bodrum Koleji)

AdminAdmin