Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
MUĞLA

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Muğla'da Sektör Paydaşlarıyla Bir Araya Geldi

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Muğla'da Sektör Paydaşlarıyla Bir Araya Geldi
Paylaş:

İbrahim Yumaklı başkanlığında, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde düzenlenen Sektör Paydaşları Toplantısı'nda Muğla'nın tarım, ormancılık ve su kaynaklarına yönelik mevcut çalışmalar ile geleceğe ilişkin hedefler ele alındı.

Toplantıya Cengizhan Güngör, Dr. İdris Akbıyık, Fatma Betül Sayan Kaya, Kadem Mete ve Yakup Otgöz de katıldı.

Toplantıda, Muğla'nın tarımsal üretim kapasitesinin artırılması, orman varlığının korunması ve su kaynaklarının sürdürülebilir şekilde yönetilmesine yönelik yürütülen çalışmalar değerlendirilirken, önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

AK Parti Muğla İl Başkanı Cengizhan Güngör, toplantının ardından yaptığı değerlendirmede, Muğla'nın potansiyelini daha ileriye taşıyacak istişarelerin gerçekleştirildiğini belirterek, toplantının hayırlı sonuçlar doğurmasını temenni etti. Güngör, katkı sunan sektör temsilcilerine, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası'na ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bu haber Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

MUĞLA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.