MİLAS
Giriş Tarihi : 23-01-2024 23:54

Süt Birliği, Zor Günde Üyelerinin Yanında!

Süt Birliği, Zor Günde Üyelerinin Yanında!


Geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden rahmetli Fesleğen Muhtarı Erkan Kaba’nın ailesini ziyaret eden Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, “Poliçe ücreti Birliğimiz tarafından ödenen hayat sigortası ile acılarımızı hafifletmeye, yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz. Milas Süt Birliği olarak her zaman üyelerimizin yanındayız. Rahmetli üyemiz, Fesleyen Muhtarı Erkan Kaba’ya Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim.” diye konuştu.
Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Vekili ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, Milas Süt Birliği Başkan Yardımcısı Nurettin Pinar, Milas Süt Birliği Genel Müdürü Ali Akdeniz ile birlikte, geçtiğimiz aylarda geçirdiği elim trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Birlik üyesi Fesleğen Muhtarı Erkan Kaba’nın ailesine ziyaret gerçekleştirdi.
Çalışkanlığıyla herkesin takdirini toplamış bir isim olan Fesleğen Muhtarı Erkan Kaba’nın ani vefatından büyük bir üzüntü duyduğunu söyleyen Başkan Gezgin, rahmetli Erkan Kaba’ya Allah’tan rahmet, acılı ve kederli eşi Melek Kaba’ya, ailesine başsağlığı ve sabır dileğinde bulundu.
Rahmetli Fesleğen Muhtarı Erkan Kaba’nın, Milas Süt Birliği’nin Fesleğen Mahallesi’ndeki üreticilere hizmet vermesinde büyük katkıları bulunduğunu söyleyen Başkan Gezgin, “Rahmetli muhtarımız, Fesleğenli üreticilerimizin taleplerini bize iletti. Muhtarımız, Fesleğen bölgesinin kırsal olması bakımından üreticilerin zor günler yaşadığını, yıllarca sütüne pazar bulamadığını, bulsa da değerinde satamadığını, köylünün mağdur olduğunu anlatarak, Milas Süt Birliği’nin diğer köylerde olduğu gibi Fesleğen’de de hizmet vermesini istedi, Birlikten destek istedi. Böylesi bir sürecin ardından Birliğimiz Fesleğen’de üreticilerimize hizmet vermeye başladı.  Birliğimizin üyesi olan rahmetli muhtarımız bu konuda güzel çalışmalara imza attı. Kendisiyle uyum içerisinde çalıştık. Emeklerinden, katkılarından ötürü Allah razı olsun. Kendisine tekrardan Allah’tan gani gani rahmet diliyorum.” diye konuştu. 
Milas Süt Birliği’nin üyelerinden aldığı güçle var olduğuna vurgu yapan Başkan Gezgin, Birliğin üyeleriyle sıkı bağlar ile bağlı olduğunu ifade ederek, iyi günde olduğu gibi kötü günlerde de Birliğin üyelerinin yanında olduğuna vurgu yaptı. 
“Sevincimiz De Acımız Da Ortak”
“Milas Süt Birliği olarak geçmişte olduğu gibi bugün de yarın da üyelerimizin yanındayız. Sizlerin sevinci bizim sevincimiz, sizlerin acısı bizim acımız.” diyen Başkan Gezgin, üyelerden hiçbir ücret talep etmeden, poliçe bedeli Birlik tarafından ödenen hayat sigortasıyla, zor günlerde maddi manevi üyelerinin yaralarını sarmaya, destek olmaya çalıştıklarını söyledi.
Taziye ziyaretinde Kaba ailesine, poliçe ücreti Birlik tarafından karşılanan hayat sigortası primi ödemesi yapıldı.
Yaşadığı acı kayıp sonrasında yeniden hayata tutunmaya çalıştığını söyleyen Melek Kaba, “Birliğimizin bu zor günümüzde bizleri unutmayarak maddi manevi desteklerle yanımızda olması beni ve ailemi mutlu etti.” diyerek, Milas Süt Birliği Başkanı Ali Gezgin’e ve yönetim kurulu üyelerine, Birlik çalışanlarına teşekkür etti.

AdminAdmin