MUĞLA
Giriş Tarihi : 24-02-2023 17:28

Şoförler, Otomobilciler ve Kamyoncular Odalarının Deprem Bölgesine Destekleri Devam Ediyor

Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen depremler sonrası Muğla’daki sivil toplum kuruluşları ve odaların bölgeye ve depremi yaşayan vatandaşlara yardımları devam ediyor.

Şoförler, Otomobilciler ve Kamyoncular Odalarının Deprem Bölgesine Destekleri Devam Ediyor

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla’dan yardımların ve çalışmalara katılacak personelin deprem bölgesine ulaştırılması için araç desteği sağlayan Kamyoncular, Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odaları temsilcileri ile toplantıda bir araya geldi.

Valilik 75. Yıl Toplantı Salonunda yapılan toplantıya; Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla Kamyoncu Otomobilci ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Arif Özer, Marmaris Şoförler Odası Başkanı Bülent Kalaycı, Köyceğiz Şoförler Odası Başkanı Ünal Palancıoğlu, Dalaman Şoförler Odası Başkanı Mehmet Karataş, Milas Şoförler Odası Başkanı Nurol Paskal, Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı, Fethiye Şoförler Odası Başkanı Şaban Taşar, Kavaklıdere Şoförler Odası Başkanı Nuset Bilgin, Marmaris İçmeler Şoförler Odası Başkanı Yusuf Onat, Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mehmet Hadi Çakıroğlu, Ula Şoförler Odası Başkanı Mehmet Çatak, Datça Şoförler Odası Başkanı Esat Hasan Deniz, Yatağan Şoförler Odası Başkanı Nizamettin Köklü katıldı.

Aziz milletin çok büyük bir dayanışma ve yardımlaşma örneği sergilediğini belirten Vali Orhan Tavlı, “Devletimizin tüm kurumları afetzedelere yardım elini uzatmak için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Deprem tüm vatandaşlarımız derinden etkiledi. Devletimiz ve milletimiz tüm imkanlarını seferber etti. Yardım ve desteklerini eksik etmeyen Muğlalı hemşehrilerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, odalarımıza, iş insanlarına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Deprem bölgesine ayni yardımların gönderilmeye devam ettiğini vurgulayan Tavlı, depremzede vatandaşların yaralarını sarmak amacıyla AFAD tarafından başlatılan “Evim Yuvan Olsun” ve diğer yardım kampanyalarına, sivil toplum kuruluşlarının, iş insanların ve vatandaşların desteklerini sürdürmeleri konusunda çağrıda bulundu.

​​​​​​​

AdminAdmin