GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-08-2022 11:28

SİNPAŞ’TAN 4 MEVSİM TURİZM PROJESİ

Marmaris İçmeler Mahallesinde Sinpaş tarafından yapılması planlanan “Marmaris Kızılbük Resort Otel ve Devremülk”  projesi Marmaris turizmine hareket katacak.  Bölgeye ve ülkesine değer katma gayretinde olan Sinpaş Grubu kendi öz kaynağıyla Marmaris’te geliştirdiği Kızılbük Thermal Wellness Resort projesiyle 400 milyon dolarlık yatırım gerçekleştiriyor. Aktif olarak bin kişiye, tamamlandığında yaz kış yaklaşık 2 bin direkt çalışana istihdam sağlayacak projenin, 3 bine yakın kişiye de dolaylı istihdam sağlayacağı ön görülüyor. Projeyle dört mevsime yayılabilecek ve bu sayede küçük esnaftan bölge halkına kadar tüm Marmarisliler için ekonomik bir canlanma ve refahın önü açılacak.

SİNPAŞ’TAN 4 MEVSİM TURİZM PROJESİ

Marmaris İçmeler Mahallesinde Sinpaş tarafından yapılması planlanan Kızılbük Thermal Wellness Resort, projesi Marmaris turizmine hareket katacak. 

DEV YATIRIM

Bölgeye ve ülkesine değer katma gayretinde olan Sinpaş Grubu kendi öz kaynağıyla Marmaris’te geliştirdiği Kızılbük Thermal Wellness Resort projesiyle 400 milyon dolarlık yatırım gerçekleştiriyor. Aktif olarak bin kişiye, tamamlandığında yaz kış yaklaşık 2 bin direkt çalışana istihdam sağlayacak projenin, 3 bine yakın kişiye de dolaylı istihdam sağlayacağı ön görülüyor.

12 AY TURİZM

Tamamen bittiğinde, sadece yazın değil, termal tesis hüviyetine sahip olması ve donatıları sayesinde tüm yıl boyunca binlerce kişi bölge de konaklama yapacak ve Marmaris/İçmeler’e canlılık getirecek. Marmaris’e ve ülkemize yaz kış daimi katma değer üreten bir işletme olacak. Marmaris ve çevresi sadece yaz turizmi ile yılın 4 ayı turizm geliri elde edebilirken, yıllar sonra bölgeye yapılan bu dev yatırım sayesinde artık yaz dışında, sonbahar ve kış sezonunda da turizmden gelir kazanır noktaya gelecek.

KIZILBÜK PROJESİ HAKKINDA

Kızılbük Thermal Wellness Resort, Türkiye’nin en önemli tatil destinasyonlarından biri olan Marmaris'in en seçkin bölgelerinden İçmeler-Kızılkum'da deniz ve doğanın birleştiği özel bir koyda yer alıyor.

Proje, kendi bünyesinde bulunan thermal tesisi ve donatıları sayesinde yaz kış hizmet verecek olup, oteli yanında devre mülk üniteleri ile bölge de farklılaşan bir konsepte sahip olacak.

Kızılbük projesi; özel koyları bulunan, termal suların ve kızıl kumların içinde yükselen, iç ve dış pazara yönelik, kriterleri uluslararası standartlarla belirlenmiş çok özel bir konsepte sahip.

Tüketicinin ömür boyu tapularına sahip olacakları devre mülk imkanlarıyla ve üstün hizmet anlayışıyla tasarlanmış projenin tapuları, ömür boyu sahiplik sağladığı gibi miras yoluyla da devredilebiliyor.

PROJENİN EKONOMİYE VE TURİZME KATKILARI

Kızılbük Thermal Wellness Resort tamamlandığında yılın her döneminde, dört mevsim aktif olacak ve bölge ekonomisine ciddi bir katkı verecek.

Yıl boyunca yaklaşık 2 bin kişiye direkt istihdam sağlayacak olan proje, buna ek olarak 3 bine yakın kişiye de dolaylı istihdam imkanı sunacak.

Tamamlandığında yine her mevsimde anlık binlerce kişinin konaklayabileceği büyüklükte olan proje, Marmaris’e ve ülkemize yaz-kış daimi katma değer üreten bir işletme haline gelecek.

Bölgenin sadece “yaz turizmi konseptli” yapısı gereği uzun yıllardır kısıtlı bir dönemde aktif olan istihdam ve ticaret olanakları; proje ile dört mevsime yayılabilecek ve bu sayede küçük esnaftan bölge halkına kadar tüm Marmarisliler için ekonomik bir canlanma ve refahın önü açılacak.

PROJENİN TARİHÇESİ

Fotoğrafta yer alan ve bugün kısmen güçlendirilen kısmen yıkılıp yeniden yapılan otel 1993 yılında Hattat’lar tarafından yapılıyor.

İmar izinleri de yeni değil 1986 yılına ait. Hattat’lar batıp oteli tamamlayamayınca bu otel ve arazi bir çöplük olarak kalıyor, zaman zaman AKUT ekiplerince deprem ve doğal felaketlerde kurtarma operasyonları nasıl yapıların tatbikat alanı olarak kullanılıyor.

Sinpaş tarafından 2008 yılında alınarak yıllar süren titiz bir araştırma ve 400 milyon dolarlık yatırımlarla turizme hizmet edecek uluslararası bir proje üretiliyor.

 

 

 

SİNPAŞ GRUBU HAKKINDA

1974 yılından bu yana hayata geçirdiği her projede birbirinden farklı, konsept projeler geliştirerek bulunduğu bölgeye değer katan ve en önemlisi, ince ayrıntıların özenle geliştirildiği yapılar sunan Sinpaş, yarım asra yakın bir süredir gayrimenkul sektörünün liderliğini de üstlenmiştir. Sinpaş yapılarının harcında zeka, tasarım gücü, yenilik, dinamizm, sıra dışı fikirler, yaşama değer katan büyük emekler vardır. Sinpaş; Türkiye’de ilk defa evin dışında peyzajı da önemsemiş, evin dışında da yaşam tarzı, sosyalleşme olabileceğini keşfetmiş.

Devlet ile ne bugün ne daha önce hiçbir iş yapmamış Sinpaş’ın sadece kendi öz kaynaklarıyla geliştirdiği tüm özgün projeler, 48 yıldır markaya sayısız ödül kazandırarak, Sinpaş’ın marka ve finansal kimliğini büyütmüştür. Binlerce aileyi ev sahibi yapan Sinpaş, kurulduğu günden bu yana Türkiye ekonomisine ve sektöre çok değerli projeler kazandırmış ayrıca güçlü finansal yapısıyla her zaman güven veren bir marka konumuna sahip olmuş.

Tamamen bittiğinde, sadece yazın değil, termal tesis hüviyetine sahip olması ve donatıları sayesinde tüm yıl boyunca binlerce kişi bölge de konaklama yapacak ve Marmaris/İçmeler’e canlılık getirecek, Marmaris’e ve ülkemize yaz kış daimi katma değer üreten bir işletme olacaktır. Marmaris ve çevresi sadece yaz turizmi ile yılın 4 ayı turizm geliri elde edebilirken, yıllar sonra bölgeye yapılan bu dev yatırım sayesinde artık yaz dışında, sonbahar ve kış sezonunda da turizmden gelir kazanır noktaya gelecek.

 

AdminAdmin