Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
BASIN

Serap Ülkü Özdemir TİMBİR Ege Bölgesi Başkanı Oldu

Serap Ülkü Özdemir TİMBİR Ege Bölgesi Başkanı Oldu
Paylaş:

Cumhurbaşkanlığı’nın 7 Mart 2023 tarih ve 6906 sayılı kararnamesi ile kurulan, 81 il ve 14 ülkeden 104 kurucu ve 987 medya kuruluşunun yer aldığı Türk İnternet Medya Birliği’nin (TİMBİR) 1. Yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Yönetim kurulu üyeleri, online olarak gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi. Toplantıda kurulun tüzük statüsündeki görevlerini belirledi. Bu kapsamda, yeni yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımı yapıldı. Başkanlık görevini üstlenen Dr. Süleyman Hasan Basa’nın liderliğindeki yönetim kurulu üyeleri, önemli sorumluluklar üstlenecek.

Genel Kurulda Türk internet medya birliği yönetimine giren Serap Ülkü Özdemir Tüzük Statüsündeki Görev Dağılımına Göre Ege Bölge Başkanlığına Getirildi. Özdemir Toplantı Sonarsı Sosyal Madyasından Yaptığı Paylaşımda Şu İfadelere Yer Verdi :  Şahsıma ege bölge başkanlığını  tevdi eden Türk İnternet Medya Birliği Başkanı Dr.Süleyman Hasan Basa ve Yönetim Kuruluna teşekkür ederim.

Bu haber Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

BASIN Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.