MİLAS
Giriş Tarihi : 25-04-2023 13:16

Selçuk Özdağ: ‘’Birbirimizi Desteklemek Zorundayız’’

14 Mayıs tarihinde yapılacak milletvekili seçimlerinde CHP kontenjanından 4. sıra Muğla Milletvekili adayı Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Muğla'dan 5 milletvekili çıkaracaklarını söyledi.

Selçuk Özdağ: ‘’Birbirimizi Desteklemek Zorundayız’’

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı, CHP Muğla Milletvekili adayı Selçuk Özdağ seçim çalışmalarını Milas’ta sürdürdü. Milas Süt Üreticileri Birliği, Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Gıda Maddesi Yapanlar ve Satanlar Odası’na ziyaretlerde bulundu.

Selçuk Özdağ’a Milas’ta birlik ve oda ziyaretlerine Gelecek Partisi Milas ilçe Başkanı Murat Sodra ve partililer eşlik etti.

Muğla'da seçim çalışmalarına devam eden Selçuk Özdağ, mecliste milletvekili dağılımının önemli olduğunu belirterek, "Bu konuda vatandaşlarımızı uyarıyorum. Bir oy Kemal Bey'e bir oy başka bir partiye fikri doğru bir yöntem değil. Böyle bir şey CHP'nin dışındaki partilere yarar sağlar. Bu parlamento çoğunluğunu zafiyete düşürür. Parlamenter sisteme geçeceğiz. Demokrat Partililer, Gelecek Partisi Saadet Partisi, DEVA Partisi, CHP hisselerinde seçime giriyoruz. Türkiye'nin her yerinde Gelecek Partisi 19 yerde, DEVA 24 yerde, Saadet 21 yerde, Demokrat Parti 15 yerde giriyor. Birbirimizi desteklemek zorundayız. Bizim gücümüzü göstermemiz gerekiyor. Bir oy bir oydur. Hedefimiz 5 milletvekili adayı çıkarmaktır.

Biz herkesten oy istiyoruz. Biz özgürlük, zenginlik, mutluluk, şeffaflık vadediyoruz. Kemal Kılıçdaroğlu'na AKP seçmeninden de, MHP seçmeninden, HDP seçmeninden de oy istiyoruz. Her oy kıymetli. Türkiye'nin konuşmaya tartışmaya ihtiyacı var. " dedi.

​​​​​​​

AdminAdmin