MİLAS
Giriş Tarihi : 19-10-2023 19:17

Ressam ve mask sanatçısı Eczacı Erdoğan Aşıcı MİTSO’da

MİTSO’YA ÇOK ÖZEL BİR SANAT ÜRÜNÜ ARMAĞAN EDİLDİ

Ressam ve mask sanatçısı Eczacı Erdoğan Aşıcı MİTSO’da

Yaptığı gerçeküstü tablolar ve sübye kabuklarıyla yaptığı ilginç masklarla tanınan Milaslı eczacılardan Erdoğan Aşıcı, Milas Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek odanın yönetim kurulu başkanı Reşit Özer’e özgün bir mask armağan etti.
​MİTSO’nun çalışmalarını ve özellikle Milas ürünlerine coğrafi işaretler kazandırılması çalışmalarını büyük bir ilgi ile izlediğini belirten sanatçı eczacı Erdoğan Aşıcı, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i ziyaret ederek bu çabaları nedeniyle kutladı ve başarılar diledi. Özer’e, deniz kenarından topladığı sübye kabuklarıyla yaptığı birbirinden ilginç masklardan birisini armağan eden sanatçı eczacı Erdoğan Aşıcı bu maskların, doğal yapısı nedeniyle bir başka benzerinin olmadığını ve bir başka kopyasının yapılamayacağını bildirdi.
​MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Eczacı Erdoğan Aşıcı’nın kendi alanında çok başarılı bir sanatçı olduğunu belirterek “Gerek gerçeküstü yorumlarla yaptığınız tablolar, gerek birbirinden ilginç masklar çok başarılı. Bu güzel çalışmalarınız nedeniyle sizi kutluyorum. Milas’ın sanat yaşamına önemli çok önemli ve çok özgün bir iz bırakıyorsunuz” dedi ve ziyareti ve armağanı nedeniyle Aşıcıya teşekkür etti.

AdminAdmin