SİYASET
Giriş Tarihi : 14-03-2023 20:03

Ramazan Beyazıt Aydın Milletvekilliği Aday Adaylığını Açıkladı.

Ramazan Beyazıt Aydın Milletvekilliği Aday Adaylığını Açıkladı.

Bodrum'da genç iş insanı  Ramazan Beyazıt Aydın14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için aday adaylığını açıkladı.

Yüksek Seçim Kurulu tarafından açıklanan seçim takviminin başlaması ile birlikte siyasi partilerden Milletvekili aday, adayı olmak isteyenler için  başvurular başladı.

Aday, adaylığı takvim sürecinin başlaması ile birlikte Bodrum'da genc iş insanı Ramazan Beyazıt Aydın Ak Parti’den aday, adaylığını  açıkladı.  14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin ülkemiz açısından önemini vurgulayarak başladığı basın açıklamasında “Bu seçim ülkemizin hem bugünü hem yarını için oldukça büyük önem taşıyor. Çalışan ve üreten bireylerin siyasette aktif rol alması gerektiği inancıyla, aranızdan genç bir kardeşiniz olarak elimi taşın altına sokmam gerektiğini düşünüyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde atılan 2023 temelleri üzerinden ülkemizi ve bölgemizi aynı heyecanla daha yüksek bir seviyeye taşımak, Aydınımızın isteklerini, önerilerini, sorunlarını dile getirmek ve çözüm olmak adına Ak Partiden Milletvekili aday, adaylığımı burada sizlerin huzurunda ilan ediyorum.” dedi. Aydın ayrıca Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Ak Partiden aday, adayı olacak kişilerin adaylık başvuru ücretlerinin partiye değil,  Deprem bölgesine bağış yapılması için AFAD’a verilmesi kararında Ak Partinin öncü olduğunu belirterek Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti, diğer siyasi partilerce de bunun uygulanması gerektiğini söyledi. Aydın ,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, “Türkiye Yüzyılı” nı inşa etmek için AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adaylığı için yola çıktığını ifade ederek. AK Parti’mizin AK kadroları,  “Türkiye Yüzyılı” programı çerçevesinde, cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında çıtayı daha da yukarı koymak kararlılığında ve iddiasındadır. 

Ulaştığımız nokta, daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye ideali için sarsılmaz bir zemin, yeni bir geleceğin temeli niteliğindedir. Bu temelden hareketle; dünya, ülkemiz ve bölgemizde değişen şartlar ile sürekli yenilenen ihtiyaçlar çerçevesinde, hiç eksilmeyen, aynı dava şuuru içinde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemizi geleceğe taşıma çabasını, milletimizin bize verdiği kutlu bir görev olarak kabul ediyoruz.  Bu duygu ve düşünceler içinde 14 Mayıs 2023 günü yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti’mizden Muğla Milletvekilliği aday adaylığı için bu kutlu yolun ilk adımını attığımı değerli halkımız ve kamuoyuyla paylaşmak istiyorum.Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan nezdinde partimize ve Cumhur İttifakına olan inancımla, her zaman olduğu gibi bugün de sahip çıkarak, elimizden gelen desteği verecek ve  hep birlikte el ele daha güzel bir Türkiye için gayret edeceğiz. Bu vesileyle tüm diğer aday adaylarımızı da kutlar, aday adaylarımıza da seçim çalışmalarında ve sonrasında başarılar dilerim.” ifadelerini kullandı

AdminAdmin