MİLAS
Giriş Tarihi : 28-05-2023 16:04

Perihan Dağdelen’de Hayata Tutunamadı

Milas’a bağlı Çomakdağ Kızılağaç Mahallesi’nde çıkan yangında ağır yaralı olarak kurtarılan Perihan Dağdelen tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Perihan Dağdelen’de Hayata Tutunamadı

Çomakdağ Kızılağaç Mahallesi’nde çıkan yangından kurtarılan ve 2 canını kayb den ailenin tek tesellisi olan 17 yaşındaki Perihan Dağdelen tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Milas Çomakdağ Kızılağaç Mahallesi’nde 5 Mayıs günü sabah erken saatlerde çıkan yangında evde bulunan anne Nurten Dağdelen ve oğlu Hüseyin Dağdelen hayatını kaybederken yangından annesinin desteği ile kurtulan tek isim olan 17 yaşındaki Perihan Dağdelen 23 günlük yaşam mücadelesini kaybederek hayata veda etti.

Kurtarıldığı gün Milas Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından İzmir’e sevk edilen ve 23 gündür tedavi süreci devam eden Perihan bir süre önce entube olmuş tedaviye karşılık vermemeye başlamıştı. Tedavisi devam eden Perihan Dağdelen’de yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Yangında hayatını kaybeden anne Nurten Dağdelen ve oğlu Hüseyin Dağdelen’in acısı dinmeden, Perihan Dağdelen’inde vefat etmesi baba Ali Dağdelen’i ve akrabalarını derin bir yasa boğdu.

​​​​​​​

AdminAdmin