FETHİYE
Giriş Tarihi : 07-04-2023 12:00

PATLANGIÇ VE ÖLÜDENİZ FİNALE KALDILAR

Fethiye’de İlçe Gençlik Ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen mahalleler arası futbol turnuvasında artık sona yaklaşılıyor. Yaklaşık 4 ay önce 24 mahalle takımının katıldığı turnuvada finale çıkan takımlar belli oldu.

PATLANGIÇ VE ÖLÜDENİZ FİNALE KALDILAR

 

Fethiye’de İlçe Gençlik Ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’nda finale çıkan takımlar belli oldu. Değirmenbaşı sentetik sahada yapılan final gurubu karşılaşmalarında Ölüdeniz Mahalle Futbol Takımı Cami Mahallesini 3-1 yenerken,  Patlangıç Mahallesi Futbol Takımı da 0-0 biten maçın ardından penaltı vuruşları ile Karagedik Mahallesini 5-4 yenerek finale isimlerini yazdırdılar. Patlangıç Mahallesi Karagedik Mahalle maçı oldukça çekişmeli geçerken, normal süre 0-0 tamamlandı. Penaltı vuruşlarında Patlangıç Mahallesi 5-4 kazanıp finale çıktı. Ölüdeniz Mahalle Futbol takımı da Cami Mahallesi karşısında fazla zorlanmadı. Ölüdeniz karşılaşmayı Lütfi Çınar’ın 2 ve Selçuk Cabbar’ın golleriyle 3-1 kazanırken büyük coşku yaşadı. Cami Mahallesinin golünü ise Kenan Kocatepe kaydetti. Bu sonuçlara göre Karagedik Mahallesi Futbol Takımı ile Cami Mahallesi Futbol Takımı 3.lük karşılaşması oynayacak. Finalde ise Ölüdeniz Mahallesi Futbol Takımı ile Patlangıç Mahallesi Futbol Takımı karşı karşıya gelecek. Karşılaşmaları Patlangıç Mahalle Muhtarı Ali Cabbar, Karagedik Mahalle Muhtarı ve Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü, Ölüdeniz Mahalle Muhtarı Halil Duman ve Cami Mahallesi Muhtarı Gürol Kavak da heyecanla izledi.

Fethiye İlçe Gençlik Ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit; 24 takımın katıldığı ve 4 ay devam eden mahalleler arası futbol turnuvasında sona gelindiğini bildirdi. Yiğit “Mahalleler arası futbol turnuvasında Patlangıç Mahallesi ile Ölüdeniz Mahallesi futbol takımları final oynayacak. Karagedik ve cami mahalleleri futbol takımları da 3.lük maçında karşı karşıya gelecek. Bu maçları önümüzdeki kısa süre içinde 1 günde akşam maçı olarak Fethiye Şehir Stadı’nda gerçekleştireceğiz.” ifadelerinde bulundu.

AdminAdmin