KAVAKLIDERE
Giriş Tarihi : 22-03-2023 13:43   Güncelleme : 22-03-2023 16:27

Özdemir Kavaklıdere Belediyesini Ziyaret Etti

AK Parti Muğla milletvekili aday adayı Serap Ülkü Özdemir, seçim çalışmaları kapsamında Kavaklıdere'de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Özdemir Kavaklıdere Belediyesini Ziyaret Etti

Ziyaretlerinde Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir ve Başkan Yardımcısı Hafize Çakım ile bir araya gelen Özdemir, ilçenin gereksinimleri ve ihtiyaçları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, AK Parti'nin hizmetlerini devamı için aday adayı Özdemir’e desteklerinin tam olduğunu belirtti. Başkan Demir ayrıca, Serap Ülkü Özdemir’in Kavaklıdere'nin gelişimi adında projelerini beğenerek desteklediklerini dile getirdi.

Kavaklıdere Belediye Başkan yardımcısı Hafize Çakım’ da, ziyaretten memnuniyetini dile getirerek, Aday adayı Serap Ülkü Özdemir'in sunduğu projelerin ve hizmetlerin bir parçası olacağına inandığını ifade etti. Başkan Yardımcısı Hafize Çakım ziyaretin verimli geçtiğini belirterek, Serap Ülkü Özdemir'e başarılar diledi.

AK Parti Milletvekili aday adayı Serap Ülkü Özdemir ise, Kavaklıdere'yi yakından takip ettiğini ve ilçenin hak ettiği önemi kazanması için çalışacağını ifade etti. Özdemir, ayrıca ilçenin turizmde daha iyi yerlere gelebilmesi için de projeler üreteceklerini belirtti.

AdminAdmin