Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
MUĞLA

Ortaca’da Çifte Açılış: Bakımevi ve Sosyal Yaşam Alanı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ortaca’da Hayvan Bakımevi’nin temelini attı, Sarıgerme Sosyal Yaşam Alanı’nı açtı.

Ortaca’da Çifte Açılış: Bakımevi ve Sosyal Yaşam Alanı
Paylaş:

Ortaca’da Çifte Açılış: Bakımevi ve Sosyal Yaşam Alanı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ortaca’da iki önemli projeyi hayata geçirdi.

???? İlk olarak Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi. Modern ve güvenli bir yaşam alanı olarak tasarlanan merkez, can dostlarımız için önemli bir yatırım olacak.

???? Ardından Yerbelen Mahallesi’nde Sarıgerme Sosyal Yaşam Alanı’nın açılışı yapıldı. Çocukların, gençlerin ve ailelerin keyifle vakit geçireceği bu yeni alan, Ortaca’ya sosyal belediyecilik anlayışının güçlü bir örneğini kazandırdı.

Başkan Aras, “İlçe belediyelerimizle dayanışma içinde, yaşamı güçlendiren ve kentlerimizin ihtiyaçlarına çözüm üreten projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

Ortaca Belediye Başkanı Evren Tezcan, SARÇED ve emeği geçen tüm kurumlara teşekkür eden Aras, Muğla’da sosyal belediyeciliğin büyümeye devam edeceğini vurguladı.

Bu haber Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

MUĞLA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.