FETHİYE
Giriş Tarihi : 13-07-2023 15:29

Ölüdeniz Plaj Voleybolu Başladı

Ölüdeniz Plaj Voleybolu Başladı

Ölüdeniz Plaj Voleybolu Başladı

  Türkiye Valeybol Federasyonu ve Babadağ Teleferik birliği ile düzenlenen, TVF Plaj Voleybolu Türkiye Serisi üçüncü etabı Ölüdeniz'de başladı.

  Fethiye'de organize edilen Bioderma Pro Beach Tur TVF Plaj Voleybolu Türkiye Serisi üçüncü etap müsabakaları başladı. 16 Temmuz tarihinde final karşılaşmalarıyla sona erecek olan turnuvaya kadın ve erkeklerden oluşan 43 takım katıldı. Dünyaca ünlü Belcekız Plajı'nda gerçekleşen organizasyonun toplamda 11 bin dolar ödül dağıtılacağı öğrenildi. 

 

 

  Babadağ Teleferik Genel Müdürü Cengiz Koçak gazetemiz muhabirine, etkinlikte Fethiye'nin ünlü noktası Ölüdeniz'in dünyada sporla daha fazla anılacağını söyledi.

  Gelecek yıl Fethiye'de dünyanın en prestijli dünya kupasını yapmak istediklerini belirten Koçak, "Önümüzdeki yıl burada dünyanın en prestijli dünya kupasını yapmak için bu yola çıktık. Bu yol iki sahada 43 takım 86 sporcuyu konuk ediyoruz. Farklı ülkelerden iyi sporcularla aynı zamanda Türk Milli Takımı ve Türkiye'nin bugüne kadar bu alanda kendini göstermiş önemli takımlarıda turnuvamızda yer alıyor." dedi.

 

 

  Turnuva 16 temmuz pazar günü gerçekleşecek olan final maçları sonrası düzenlenecek ödül töreniyle sona erecek.

AdminAdmin