MİLAS
Giriş Tarihi : 24-02-2023 20:04   Güncelleme : 24-02-2023 20:14

ND Yayıncılık’tan İş İnsanı Niyazi Karakaş’a Ziyaret

ND yayıncılık Yönetim Kurulu Başkanı Serap Ülkü Özdemir Milas iş insanı Niyazi Karakaş’ı ziyaret ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

ND Yayıncılık’tan İş İnsanı Niyazi Karakaş’a Ziyaret

İş insanı Niyazi Karakaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, basının demokrasinin işleyişine katkı sağlayarak özgür bir şekilde haber yapabilme ve yayın yapabilme hakkına sahip olduğundan, halkın doğru bilgiye erişebilmesini sağlayacağını ve bununda demokratik toplumlarda vatandaşların bilinçli ve sağlıklı kararlar verebilmesine olanak sağlamasının önemine değindi.

Karakaş: ‘’ Basın, toplumun farklı kesimlerine ulaşabilen ve onların sesini duyurabilen bir araçtır. Basın, özellikle toplumun daha az temsil edilen kesimlerinin sorunlarına dikkat çekerek, toplumsal eşitliğin sağlanmasına katkıda bulunabilir. Basın, iş dünyasının da önemli bir paydaşıdır. Basın, şirketlerin faaliyetlerini takip ederek, yatırımcılara, tüketicilere ve diğer paydaşlara doğru bilgi sağlar. Bu da şirketlerin şeffaf ve hesap verebilir bir şekilde yönetilmesine yardımcı olur. Basın, aynı zamanda bir sektördür ve bu sektörün sağlıklı bir şekilde işlemesi için de desteklenmesi gerekmektedir. Basın özgürlüğü ve bağımsızlığına saygı duyulmalı, gazetecilerin güvenliği sağlanmalı, finansal ve hukuki açıdan desteklenmelidir.

Basının desteklenmesi, ekonomik bir boyutu da vardır. Basın, reklam ve diğer gelir kaynakları ile finanse edilir. Bu nedenle, reklam gelirlerinin azalması gibi faktörler, basın sektörünü olumsuz etkileyebilir. Bu nedenle, basının finansal sürdürülebilirliğini sağlamak için farklı finansal modeller geliştirilmeli ve desteklenmelidir.’’dedi.

ND Yayıncılık Yönetim Kurulu Başkanı Serap Ülkü Özdemir Milas İş İnsanı Niyazi Karakaş’a misafirperverliğinden dolayı memnuniyetini dile getirerek ‘’Sayın Karakaş’ın sözlerinden ve desteklerinden desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum’’dedi.

AdminAdmin