MUĞLA
Giriş Tarihi : 25-02-2023 15:00

Mutso’dan Depremzede Öğrencilere Kırtasiye Desteği

MUTSO, Eğitim Meslek Komitesi işbirliğinde, Muğla’ya gelen depremzede öğrenciler için hazırlanan 340 kırtasiye çantasını İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim etti.

Mutso’dan Depremzede Öğrencilere Kırtasiye Desteği

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinin ardından 43 bin depremzede Muğla’ya geldi. Muğla’ya gelen depremzede öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarına destek olmak için harekete geçen Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) yönetimi ile eğitim hizmetleri sektörlerini bünyesinde barından 11’inci Meslek Komitesi bir çalışma başlattı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile iletişime geçen MUTSO heyeti, depremzede öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarına yönelik 340 adet kırtasiye çantası hazırlattı. Hazırlanan çantalar, 21 Şubat Salı günü, MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş tarafından İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay’a teslim edildi. Çantalar İl Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonunda depremzede öğrencilere teslim edilecek.

Hazırlanan kırtasiye çantalarının içinde, okul çantası, çeşitli defter ve kalemler, boyalar, kalemlik, etiket ve kaplık gibi okul ihtiyaç malzemeleri bulunuyor.

​​​​​​​

AdminAdmin