MİLAS
Giriş Tarihi : 16-12-2023 21:31

Mutlu; ‘’Daha Temiz ve Yaşanabilir Milas İçin Çalışacağız’’

CHP Milas Belediye Başkanı Aday Adayı olan Halil Mutlu, aday adaylığı sürecindeki çalışmalarına, Milas Belediye hizmet birimlerine ziyaret gerçekleştirerek devam etti.

Mutlu; ‘’Daha Temiz ve Yaşanabilir Milas İçin Çalışacağız’’

Belediyeye bağlı farklı birimleri ziyaret eden Aday Adayı Mutlu, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Bayındırlık Hizmetleri birimini ziyaret ederek görevli personel ile görüştü. Mutlu, mesai öncesi sabahın erken saatlerinde personellerle bir araya gelerek seçim süreci hakkında bilgi verip destek istedi.

Temiz, yeşil ve yaşanılabilir bir Milas için hep birlikte çalışacağız. Adına yakışır bir kültür başkentinde sosyal belediyeciliği çalışan personel ile birlikte halkın beklentileri doğrultusunda oluşturacaklarını belirten Halil Mutlu, “Milas’ımızı yaşanılacak bir şehir haline getirecek olan sizlersiniz, bizleriz. Hep birlikte başaracağız” diyerek görevli personellere kolaylıklar diledi.

Ardından Milas Belediyesi Ek Hizmet Binası’na geçerek Belediye Başkan Yardımcısı Ece Gülen Ozan’a ziyarette bulunarak buradaki personellerle de sohbet edip seçim süreciyle ilgili bilgi alışverişinde bulunan Mutlu, burada görev yapan personelin de öneri ve istekleri dinledi.

AdminAdmin