SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 12-08-2023 11:08

MUĞLA MİLLETVEKİLİ OTGÖZ VE BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN ZİYARETLER

MUĞLA MİLLETVEKİLİ OTGÖZ VE BAŞKAN AKDENİZLİ, TALEPLERİ DİNLEDİ

MUĞLA MİLLETVEKİLİ OTGÖZ VE BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN ZİYARETLER

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, AK Parti il ve ilçe yönetimleri ile birlikte Cuma Pazarı ve esnaf odaları başkanlarına bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

 

 

 

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş Muharrem Gökcen, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı ve Belediye Meclis Üyeleri Seydikemer’de birtakım ziyaretler gerçekleştirdiler.

 

 

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli ve beraberindekiler ilk olarak Cumhuriyet Mahallesi’nde kurulan Cuma Pazarındaki esnafları ziyaret etti. Pazarcı esnafı ve vatandaşların taleplerini dinleyen Milletvekili Otgöz ve Başkan Akdenizli’ye ilgi oldukça fazlaydı.

 

 

Cuma pazarı ziyaretinin ardından ilçedeki esnaf odaları ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerine ziyaret gerçekleşti. Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır, Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş, Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mehmet Hadi Çakıroğlu ile Fethiye Seydikemer Süt Üreticileri Birliği Başkanı Turgut Tokmak’ı ziyaret eden Milletvekili Otgöz ve Başkan Akdenizli, Oda faaliyetleri hakkında bilgi alırken, gelen talepleri dinledi. Oda Başkanları, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

 

 

AdminAdmin