ANKARA
Giriş Tarihi : 09-03-2023 14:59

Muğla MHP Rüzgarı Ankara’da Esti

MHP Muğla İl Teşkilatı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Başkanlığında gerçekleştirilen haftalık olağan grup toplantısına katıldı.

Muğla MHP Rüzgarı Ankara’da Esti

MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat; MHP Muğla İl Teşkilatının tüm kadrolarıyla gerçekleştirdiği Ankara ziyaretinde yaptığı açıklamada  “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin Bizim sevdamız Türkiye’dir. Bizim mensubiyet onurumuz Türk milletidir. Vakit kaybedemeyiz, çer çöple meşgul olamayız.’ sözleri önümüzdeki süreçte MHP Muğla İl Teşkilatımızın vizyon metni olacaktır” ifadelerini kullandı.

İlçe Başkanları, MHP KAÇEP Teşkilatları, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir ve tüm Belediye Meclis Üyeler ile birlikte İl Ocak Başkanı ve çok sayıda partilinin eşlik ettiği Akarfırat’ı MHP Lideri Devlet Bahçeli MHP Genel Merkezindeki makamında kabul etti. Muğla’daki çalışmalar hakkında bilgi veren Akarfırat MHP Liderine Muğlalıların selamlarını da iletti.

Oğuz Akarfırat ziyaretin ardından yaptığı açıklamada; “Muğla bugün tek bir yürek halinde Ankara’da Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. İlçe Başkanlarımız, Belediye başkanımız, Belediye Meclis Üyelerimiz, KAÇEP İl Teşkilatımız ile MHP Kaçep İlçe Başkanlarımız, İl Ocak Başkanımız ve dava arkadaşlarımızdan oluşan yaklaşık 150 kişilik bir heyetle Grup Toplantımıza katıldık. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin Türk milletine umut olan tarihi konuşmasına şahitlik ettik. Genel Merkezimizde Genel Başkan Yardımcılarımızla istişarelerde bulunduk. Başta Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli olmak üzere tüm Genel Merkez Yöneticilerimiz Muğlalı hemşerilerimize selamlarını ilettiler.

Asrın felaketinin ardından Muğla’mızda misafir ettiğimiz depremzede vatandaşlarımıza da ayrıca selamlarını ilettiler. Arsın felaketinin ardından yaralarımızın devlet millet birlikteliği içinde sarılacağından hiçbir şüphemizin olmadığını ifade etmem gerekiyor. Bu irade, bu kudret, bu kararlılık, bu birlik ruhu her yerde öne çıkıyor.” ifadelerini kullandı. “Hepimizin malumu Muğla’mızın Milliyetçi Hareket Partisi ve Genel Başkanımızın gönlünde ayrı bir yeri vardır. Biz bu muhabbeti bir kez daha müşahede etme şansı bulduk.

Diğer yandan; 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri için de Genel başkanımızın talimatlarını aldık. Milliyetçi Hareket Partisi Muğla İl Başkanlığı olarak, tüm kademelerimizle, tüm kadrolarımızla, tek yürek halinde ülkemiz için dönüm noktası olan bu seçimlerde sahada olacak ve Türk milletine karşı mahcup olmamak için gecemizi gündüzümüze katarak çaba sarf edeceğiz.” İfadelerini kullanan Akarfırat; “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ifade ettikleri gibi “Bizim sevdamız Türkiye’dir. Bizim mensubiyet onurumuz Türk milletidir. Vakit kaybedemeyiz, çer çöple meşgul olamayız.” Bu sözler her ülkücünün vizyon metni olacaktır. Bugün buraya gelen tüm ülküdaşlarıma, katılmak isteyip de katılamayan ama gönlü bizimle birlikte olan tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat’a gerçekleştirdiği ziyarette, Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Samet Yüce, MHP İlçe Başkanları, KAÇEP’ten sorumlu İl Başkan Yardımcısı Esen Başpınar, KAÇEP İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda MHP’li eşlik etti. Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir’in de aralarında bulunduğu heyet temaslarının ardından akşam saatlerinde Ankara’dan ayrıldı.

AdminAdmin