Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
MUĞLA

Muğla İl Millî Eğitim Ailesi İftar Sofrasında Buluştu

Muğla İl Millî Eğitim Ailesi İftar Sofrasında Buluştu
Paylaş:

 

Muğla İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Ramazan ayının manevi ikliminde geleneksel iftar programını gerçekleştirdi. Muğla Olgunlaşma Enstitüsünün tarihi atmosferinde düzenlenen buluşmaya, İl Millî Eğitim Müdürü Emre Çay, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve kurum personeli katıldı.

Ramazan ayının huzur ve bereketini yansıtan sofrada, tüm kurum çalışanları bir arada oruçlarını açmanın mutluluğunu yaşadı. Sıcak sohbetlerin eşlik ettiği iftar programında samimi ve dostane bir ortam hâkimdi.

Birlikte edilen dua sonrası, İl Müdürü Emre Çay kısa bir konuşma yaparak, “Bu akşam aynı sofrada buluşmak, lokmamızı paylaşmak bizler için çok kıymetli. Hep birlikte büyük bir aileyiz. Gösterdiğiniz emek ve özveri için hepinize teşekkür ediyorum. Ramazan Bayramı’na sağlıkla, huzurla ve sevdiklerinizle birlikte ulaşmanızı temenni ediyorum” dedi.

Gönülleri ısıtan bu buluşma, çalışanların birbirleriyle daha yakın ilişkiler kurmasına vesile olurken, birlik ve beraberlik duygusunu da pekiştirdi.

Akşam boyunca paylaşılan samimi sohbetler ve gülen yüzler, Ramazan’ın getirdiği dostluk ve dayanışma ruhunu bir kez daha ortaya koydu.

Bu haber Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

MUĞLA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.