MUĞLA
Giriş Tarihi : 19-01-2023 00:08

Muğla 26. EMİTT Fuarı'nda Tanıtılacak

Muğla 26. EMİTT Fuarı'nda Tanıtılacak

Muğla 26. EMİTT Fuarı'nda Tanıtılacak
Ege ile Akdeniz’in buluştuğu muhteşem doğası, tarihi ve kültürel zenginliği ile öne çıkan, kıyı turizminin yanında alternatif turizm türlerinde eşsiz imkânlara sahip olan Muğla, 26. EMİTT Fuarında tanıtılacak.
Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcıları Harettin Balcıoğlu, M. Suphi Olcay, İsmail Soykan, Ayhan Yazgan, Ali Yılmaz, Murat Sarı, Murat Kahraman ile Mehmet Eriş, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Emin Oral Bülbüloğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, Kültür ve Turizm İl Müdürü Hüseyin Toprak, İl Sağlık Müdür Vekili Eriş Başaran Akça ile Tarım ve Orman İl Müdür Vekili Muhammet Sevinç katıldı.
Muğla’nın, Agro Turizm, Sağlık Turizmi, Spor Turizmi, Kültür Turizmi ve Deniz Turizmi gibi dört mevsim turizm potansiyelinin damga vuracağı fuar için yapılan çalışmalar değerlendirildi.
Vali Orhan Tavlı, Fuarda turizm çeşitliliklerinin tanıtımının yanı sıra Muğla’nın tescilli ürünlerinin sergilenip, ziyaretçilere ikram edileceğini belirtti.
Fuarda farkındalık yaratmak amacıyla ilimizin tescilli ürünlerinin yanı sıra yöresel el sanatlarının da sergileneceğini sözlerine ekledi.

AdminAdmin