MUĞLA
Giriş Tarihi : 23-05-2023 15:03

MİLLETVEKİLİ OTGÖZ ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

MİLLETVEKİLİ OTGÖZ ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

 

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Fethiye’deki mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, “ 35 yıldır milletime ve vatanıma hizmetkarlık yaptım. İnşallah TBMM’de de en iyi şekilde bölge halkıma hizmet edeceğim “dedi.

Fethiye Orman işletme müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen organizasyona Ak Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, ilçe başkanı Turhan Kovancı, Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı, Niyazi Canözü, mahalle muhtarları ve Ak Parti mahalle temsilcileri katıldı.

“Yaptığı Hizmetleri Çok İyi Biliyoruz”

Toplantının açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Turhan Kovancı, “Milletvekilimiz Yakup Otgöz’ün Seydikemer ilçesindeki yapmış olduğu, hizmetleri çok iyi bilmekteyiz. Yine aynı şekilde Milletvekilliği döneminde de yapacağı hizmetlere inancımız tam. Bir başka konu Pazar günü Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerini gerçekleştireceğiz. Bu seçimde kazanacağımızdan eminiz. Fakat yüzdelik olarak daha fazla oy oranına sahip olmak için sizlerden destek istiyoruz” dedi.

 

Fethiye Muhtarlar Derneği başkanı Niyazi Canözü ise “Yakup Otgöz vekilimizi hepimiz çok iyi biliyoruz ve hizmetkarlığına kefiliz. İnşallah TBMM’de bizimde kapısını aşındırabileceğimiz bir kapı olacak artık” diye konuştu.

Hizmet Adamı Olmaya Devam Edeceğiz

Seydikemer ilçesinde 35 yıldır hizmetkarlık ve yöneticilik yaptığını belirten Ak Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz ise “ 14 Mayısta yapılan seçimler milletvekilliği seçimi 1. Turda bitti. Cumhur ittifakı olarak üstünlüğü sağladı. Cumhurbaşkanlığı seçimi %50 barajının altında kaldığı için 2. Tura kaldı. Her işte bir hayır var diyen Yakup Otgöz, eğer barajı geçseydik ortada şaibe var diye itiraz eden çok olacaktı. 2. Tura kaldığı için hayırlısı ne ise o olacak. Ülke olarak baktığımız zaman en demokratik seçim bizim ülkemizde var. Vatandaş  28 mayısta tekrar sandığın başına geçecek ve tekrar oy kullanacak. Sandıktan çıkacak olan sonucu hepimizin kabul etmesi gerekiyor  fakat algı operasyonları malesefki var. Millet itfakının en büyük kaybı hdp’yi yanına alması oldu. Tabiki Amerika açık açık millet itfakını desteklediğini belli etti. Geçtiğimiz yıllarda pandeminin olması, yangın felaketlerinin olması, depremin olması ekonomimizi derinden etkiledi. En çokta Kahramanmaraş depremi derinden etkiledi. Dünyada böyle bir deprem felaketi görülmedi. Halkımız 28 mayısta sandık başında oyunu kullanarak kararını verecek” dedi.

AdminAdmin