GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-09-2022 15:23

Milletvekili Gökcan, Ula’da incelemelerde bulundu

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Ula ilçesinde bir dizi inceleme ve ziyaret gerçekleştirdi.

Milletvekili Gökcan, Ula’da incelemelerde bulundu

 

 

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Ula ilçesinde bir dizi inceleme ve ziyaret gerçekleştirdi.

 

Gökcan, ilk olarak Ula Belediyesini ziyaret etti. Burada Belediye Başkanı Özay Türkler tarafından karşılanan Gökcan, belediyenin çalışmalarını inceleyerek, Başkan Türkler ile talepleri üzerine fikir alışverişinde bulundu. Gökcan ve Türkler beraberinde AK Parti Ula İlçe Başkanı Özer Yılmaz ve Kadın Kolları Başkanı Türkan Karslıoğlu ile birlikte esnafı ziyaret ederek, hayırlı işler diledi.

 

Ulukent Sitesinde yapımına devam edilen mescid çalışmalarını, Ulukent sitesine kazandırılan spor sahasını, çalışmaları tamamlanan ve Ulukent sitesinin tamamını kapsayan kilitli parke çalışmalarını da yerinde inceleyen Gökcan, belediye ve hayırseverlerin desteği ile yapılan camiyi yıl sonuna kadar ibadete açacaklarını ifade etti. Gökcan ve beraberindekiler daha sonra Bozyer Sarnıcının Rekonstrüksiyonu Yapım İşi alanında incelemelerde bulundu.

Gökcan, çalışmalarımız tamamlandığında sarnıcın turizme kazandırılacağını, içinde sanat galerisi, yeşil alan ve düğün - nişan merasimlerini gerçekleştirebilecekleri sosyal etkinlik alanı olarak kullanılabileceğini dile getirdi.

 

Gökcan, Muğla İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde son çalışmaları yapılan sağlık merkezinin ve inşaatı yüzde 95 oranında tamamlanan, ince işçilikleri devam eden Ula İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında da incelemelerde bulundu.

 

Thera Antik Kenti’ni de ziyaret eden Gökcan, “Kültür ve Turizm Bakanlığı, Muğla Valiliğimiz ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinin destekleriyle Ula’mıza ve turizme kazandırmak için büyük çabalar sarf ettiğimiz Thera Antik Kentimiz tamamlandığında; Kutsal Alan Teras Duvarı, Thera Antik Tiyatro, Akropolis Kybele Anıtı, Anıt Mezar Yapısı, Doğu Nekropolis Kaya Mezarlarını Ula’mıza kazandıracağız” dedi.

 

Gökcan, son olarak Yeni Belediye Başkanlık binası olarak hizmete sunacakları Tarihi Hamza Bey Konağında incelemelerde bulundu. Milletvekili Gökcan, çalışmaları tamamlandığında Ula Belediye Başkanlığı binası olarak kullanılacak olan yeni binanın vatandaşlara hayırlı, uğurlu olmasını diledi.

AdminAdmin