MUĞLA
Giriş Tarihi : 02-05-2023 11:47

Milletvekili Adayı Öztürk, “Emekçimizin de yanındayız”

Seçim çalışmalarını Muğla il genelinde sürdüren Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Turgay Öztürk, Menteşe’de yapılan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü programında konuştu. 

Milletvekili Adayı Öztürk, “Emekçimizin de yanındayız”


“Çiftçimizin, esnafımızın, memurumuzun, emeklimizin, kadınlarımızın ev gençlerimizin yanında olduğumuz gibi her konuda emekçimizin de yanındayız” dedi. 
28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri sürecinde 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Ak Parti Menteşe İlçe başkanlığı ile birlikte Öz-Sağlık İş Sendika Başkanı Nilüfer Kavasoğlu, Öz Büro Muğla İl Başkanı İbrahim Ertaş ve Oleyiş Sendikası İl Temsilcisi Nasuh Aktaş’ın da katılımı ile kahvaltılı program düzenlendi. Kahvaltılı programa Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Turgay Öztürk, partililer ve çok sayıda emekçi katıldı.
Turgay Öztürk burada yaptığı kısa konuşmada, işçi ve emekçilerin günlerini kutladı. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün önemine de vurgu yapan Öztürk, “Çiftçimizin, esnafımızın, memurumuzun, emeklimizin, kadınlarımızın ve gençlerimizin yanında olduğumuz gibi her konuda emekçimizin de yanındayız. Allah nasip ederde milletvekili seçilirsem, TBMM çatısı altında bölgemiz ve ülkemiz için çalışmalarımı sürdüreceğim” dedi.

AdminAdmin